132 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν το βίντεο της Rihanna για τα Fenty τον πρώτο μήνα!

Η σειρά μακιγιάζ Fenty που φέρει την υπογραφή της Rihanna είναι ίσως η πιο σοβαρή προσπάθεια από celebrity να κάνει την δική της σειρά μακιγιάζ. Και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται και από τα νούμερα. Τα Fenty είναι μια σειρά που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα εκεί έξω γι’αυτό και εδώ θα βρεις 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation (40!) ενώ υπάρχει και ένα ακόμη συγκλονιστικό νούμερο. Είσαι έτοιμη να το ακούσεις; 132.000.000 άνθρωποι είδαν τον πρώτο κιόλας μήνα το βίντεο του Fenty Beauty όπου πρωταγωνιστούν μια σειρά από διαφορετικά κορίτσια, με ξεχωριστή ομορφιά όπως οι Slick Woods, Halima Aden, Paloma Elsesser, Duckie Thot και Camila Costa.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις

Όμως, οι εκατομμύρια viewers δεν περιοριζόνται μόνο σε αυτό το βίντεο (λες και τα 132.000.000 είναι περιορισμός!). Παράλληλα, οι μεγαλύτεροι vloggers πάνω σε αυτόν τον κόσμο τέσταραν μπροστά από την κάμερα τα καλλυντικά Fenty και αυτοί που το είδαν ήταν επίσης εκατομμύρια. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Jeffree Star με 7.2 εκατομμύρια.

Λοιπόν, έχεις δοκιμάσεις κάτι από την σειρά Fenty; Θα ήθελες και ποιο; Έχω ήδη στο μυαλό και τη λίστα μου μερικές online παραγγελίες!

Read More

And More