Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.05.2016 | 10:53
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Beauty alert! Το ήξερες ότι μπορείς να γεμίσεις τα χείλη σου και τις ρυτίδες σου μόνη σου στο σπίτι;

Beauty alert! Το ήξερες ότι μπορείς να γεμίσεις τα χείλη σου και τις ρυτίδες σου μόνη σου στο σπίτι;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Είναι σε όλες μας γνωστό ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο η παραγωγή του κολαγόνου μειώνεται και αυτό μεταφράζεται σε ρυτίδες στο πρόσωπό μας. Επίσης, όσο μεγαλώνουμε τα χείλη μας χάνουν την υγρασία τους άρα και τον όγκο τους. Και μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι αν θέλουμε να γεμίσουμε τις ρυτίδες μας ή να δώσουμε στα χείλη μας τον επιθυμητό όγκο (άσχετα με την ηλικία μας, γιατί δεν γεννηθήκαμε όλες με τα υπέροχα χείλη της Angelina Jolie!) θα πρέπει να κλείσουμε ραντεβού με τον δερματολόγο μας!

Αυτό, όμως, το επαναστατικό νέο που ήρθε η ώρα να μάθουμε είναι πως πλέον μπορούμε να γεμίσουμε τις ρυτίδες μας στο πρόσωπο ή να μεγαλώσουμε τα χείλη μας μόνες μας στο σπίτι! Πώς; Χάρη στα προϊόντα Fillerina που έφεραν την επανάσταση στην κοσμετολογία!
Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένη κάθε πληροφορία!

H πρώτη δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων για χρήση στο σπίτι


Το προϊόν Fillerina αποτελεί μοναδική καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο για το γέμισμα των ρυτίδων του δέρματος και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις.
 
Η σύνθεση που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τους ερευνητές της Labo συνδυάζει για πρώτη φορά 6 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικών οξέων, το διαφορετικό μοριακό βάρος των οποίων (από πολύ μικρό έως πολύ μεγάλο) επιτρέπει τη διαφοροποιημένη διείσδυση σε όλα τα επίπεδα του δέρματος, από τα βαθύτερα έως τα πιο εξωτερικά, διασφαλίζοντας τη δράση γεμίσματος και αύξησης του όγκου στις περιοχές του προσώπου με τις μεγαλύτερες ανάγκες: ρυτίδες έκφρασης και γήρανσης, έντονο ανάγλυφο, χαλάρωση των ιστών, όγκος ζυγωματικών και χειλιών.

Οι δερμοκαλλυντικές αγωγές γεμίσματος των ρυτίδων Fillerina® για χρήση στο σπίτι διατίθενται σε 5 διαφορετικές συγκεντρώσεις, ώστε να διασφαλίζεται η πλέον αποτελεσματική και κατάλληλη θεραπεία για την επιδερμίδα και τους
δερματικούς ιστούς του προσώπου και του λαιμού και περιλαμβάνουν ένα gel γεμίσματος (Fillerina® 1)
υψηλής περιεκτικότητας με άμεσα απορροφούμενα υαλουρονικά οξέα και ένα
φιλμ θρέψης (Fillerina® 2) για χρήση μετά το gel.

Πώς το χρησιμοποιείς


Η Δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων Fillerina® και Fillerina® Plus πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για 14 ημέρες, το πρωί ή το βράδυ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειες σου, με την εφαρμογή 2
ml gel γεμίσματος (Fillerina® 1) στις ρυτίδες, στις περιοχές με έντονο ανάγλυφο και όπου απαιτείται αύξηση του όγκου (ζυγωματικά, χείλη).
Για πιο αποτελεσματική δράση του Fillerina, τοποθέτησε το προϊόν σε καθαρό πρόσωπο. Σήκωσε την άκρη του
σφραγισμένου φιαλιδίου και τράβηξε σταθερά προς τα πάνω το προστατευτικό υλικό. Αφαίρεσε το ελαστικό καπάκι και βάλε το ειδικό απλικατέρ μέσα στο φιαλίδιο. Το απλικατέρ σου επιτρέπει να αντλήσεις δύο ξεχωριστές ποσότητες 1 ml προϊόντος (συνολικά 2 ml ανά εφαρμογή) και το αποδεσμεύει με ακρίβεια στις επιθυμητές περιοχές. Μετά το
άνοιγμα συνιστάται να κλείνεις το φιαλίδιο με το πλαστικό καπάκι που θα βρεις  μέσα στο κουτί.
Πρέπει να αφήσεις το gel γεμίσματος να δράσει για 10 λεπτά, ώστε τα ενεργά συστατικά να «γεμίσουν» τις περιοχές εφαρμογής. Μετά την εφαρμογή του gel γεμίσματος, συνιστάται να ελαττώσεις τις κινήσεις του προσώπου ή να ξαπλώσεις για να παραμείνει το gel, όπου το έχεις εφαρμόσει.
Χρησιμοποιώντας την παλάμη του χεριού σου, κάνε απαλό μασάζ ταμπονάροντας με το υπόλοιπο προϊόν για να ολοκληρωθεί η εφαρμογή. 
Στη συνέχεια, εφάρμοσε το φιλμ θρέψης (Fillerina® 2), το οποίο εγγυάται μια επαρκή ποσότητα ενυδατικών και θρεπτικών ουσιών και ολοκληρώνει την εφαρμογή του gel γεμίσματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για την
επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού. Άντλησε 1 – 2 ml φιλμ θρέψης και 'απλωσε την ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό.
Για να ενισχυθεί η δράση του προϊόντος, συνιστάται να πίνεις δύο ποτήρια νερό πριν από την εφαρμογή του
gel γεμίσματος Fillerina®.

Θέλεις πιο γεμάτα και sexy χείλη; Με το Fillerina Lips έχεις τέλειο αποτέλεσμα στο σπίτι!Δεν έχουμε γεννηθεί όλες με τα πλούσια, γεμάτα και sexy χείλη της Angelina Jolie! Από την άλλη οι περισσότερες από εμάς φοβόμαστε να κάνουμε οτιδήποτε επεμβατικό μιας και τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα επιτυχημένα. Λοιπόν, σου έχουμε αυτό το huge και υπέροχο νέο! 
Τώρα μπορείς να αυξήσεις τον όγκο των χειλιών σου από το... σπίτι σου χάρη στο Fillerina Lip Volume! Το επαναστατικό αυτό προϊόν προάγει την αύξηση του όγκου των χειλιών χάρη στο μηχανισμό γεμίσματος και αύξησης όγκου των 6
μορίων υαλουρονικού οξέος, διαφορετικού μοριακού βάρους (από 1000 dalton έως 2.000.000 dalton), τα οποία έχουν υποβληθεί σε δοκιμές ex-vivo για να αξιολογηθεί η ικανότητα διείσδυσής τους στις εξωτερικές και βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας.
Το μείγμα των μορίων έχει ειδικά σχεδιαστεί για την επιδερμίδα των χειλιών ώστε να ενισχύεται η διείσδυση και η δράση γεμίσματος. Συγκεκριμένα, έχει αυξηθεί σημαντικά, σε σχέση με το gel γεμίσματος για το πρόσωπο, η ποσότητα του υαλουρονικού οξέος χαμηλότερου βάρους.
Οι συνθέσεις είναι διαθέσιμες σε 2 δόσεις αυξανόμενης συγκέντρωσης, διαφοροποιημένες ανάλογα με τις ανάγκες και το αποτέλεσμα που θες:
- Βαθμός 2
- Βαθμός 3

Πώς το χρησιμοποιείς
Το ειδικό απλικατέρ του προϊόντος Fillerina Lip Volume περιέχει 5 ml gel γεμίσματος. Για να χορηγήσεις σωστά το gel, πίεσε απαλά και αρκετές φορές το έμβολο στο άκρο του απλικατέρ μέχρι να βγει η κατάλληλη ποσότητα gel από τη μεταλλική σφαίρα.
Εφαρμόζεις το προϊόν 5 φορές τη μέρα σε καθαρά χείλη, απλώνοντας το gel ώστε να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο και παχύρρευστο φιλμ. Περίμενε μερικά λεπτά για να διεισδύσουν τα δραστικά συστατικά πριν βάλεις κραγιόν ή lipgloss.
Χρησιμοποίησε το προϊόν εντατικά για ένα μήνα. Η αγωγή μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές το χρόνο, ανά
διαστήματα 2-3 μηνών.
 
Ανακάλυψε τα fillers της Fillerina και απόκτησε super σφριγηλό πρόσωπο και γεμάτα χείλη χωρίς κανένα αίσθημα πόνου, χωρίς καν να κλείσεις ραντεβού! 


 
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10