H Ruby Rose εξηγεί πώς αυτό το undercut ήταν τελικά… ατύχημα!

Η Ruby Rose είναι στη λίστα με τα κορίτσια που αγαπάμε. Και τα ίδια και το στιλ της. Επίσης, είναι το πρόσωπο του brand Urban Decay οπότε οι εθισμένες στην ομορφιά έχουμε και έναν παραπάνω εθισμό μαζί της! Και όπως συμβαίνει με κάθε it girl (είναι η Ruby Rose σε αυτή την κατηγορία) θέλουμε να υιοθετήσουμε ότι κάνει. Όπως το undercut που είχε περίπου 4 χρόνια πριν.

Η ίδια ανέβασε την photo που θα δεις παρακάτω γράφοντας: “Throwback… 4 χρόνια πριν; Αυτά τα μαλλιά! Αχ αυτά τα μαλλιά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ! Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να κάνω ότι μου κατέβει στο κεφάλι και να το αποδέχεστε!”.

Έπειτα, ανέβασε και μια δεύτερη φωτογραφία στην οποία εξήγησε πως αυτό που φαίνεται με αυτό που πραγματικά είναι, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και πιο συγκεκριμένα, αυτό το undercut που πολλοί έσπευσαν να υιοθετήσουν ήταν στην πραγματικότητα ένα beauty ατύχημα!

“Είχα έναν εξαιρετικό κομμωτή αλλά καθώς ταξίδευα χρησιμοποίησα έναν άλλο ο οποίος έκανε αυτές τις ψαλιδιές στα μαλλιά μου που δεν μπορούσα να τις σώσω. Έτσι αποφάσισα να τα ξυρίσω λίγο ακόμη και να δημιουργήσω ένα μικρό τρίγωνο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΚΡΥΝΩ ΞΑΝΑ! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!”.

Αλήθεια, έχεις αντίστοιχο beauty story να διηγηθείς;

Read More

And More