Η Rihanna ετοιμάζει δύο ολοκαίνουργιες αποχρώσεις κραγιόν και τις θέλουμε!

Η Rihanna είναι η αγαπημένη μας beauty queen. Γιατί μέσα σε όλες αυτές τις προσπάθειες και τα λανσαρίσματα που έκαναν οι διάσημες μέσα στο 2017 ή και πιο πριν, αυτή της Rihanna ήταν η πιο σοβαρή. Γιατί πίσω από τα Fenty Beauty δεν κρύβονται απλώς μερικά καλλυντικά ή αυτή η διάθεση να βγουν άπειρα χρήματα, αλλά υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία (ακόμη κι αν ο βασικός σκοπός είναι να βγουν άπειρα χρήματα).

Η Rihanna, λοιπόν, λίγο καιρό πριν λάνσαρε το Stunna Lip Paint, το υπερ liquid lipstick σε μια κόκκινη απόχρωση πασπαρτού που ταιριάζει σε όλες!

Και τώρα, η Rihanna μας έδωσε ένα μικρό hint για δύο επικείμενες αποχρώσεις. Hint γιατί τα φόρεσε σε βόλτα της- οι paparazzi την απαθανάτισαν να φοράει έντονα κραγιόν οπότε ήταν θέμα χρόνου όλοι εμείς οι beauty addicts να αρχίσουμε να κάνουμε τις υποθέσεις μας!

Ας δούμε, λοιπόν, τα κραγιόν!

Το ένα κραγιόν είναι σε αυτό το βιολετί χρώμα και η επιλογή του δεν είναι καθόλου τυχαία αφού το Pantone όρισε το Ultra Violet το χρώμα της χρονιάς για το 2018!

Το άλλο κραγιόν είναι αυτό το έντονο φούξια που βλέπεις παραπάνω.

Πάντως, όλη αυτή η συζήτηση και οι beauty προβλέψεις δεν θα γίνονταν τόσο έντονα αν και οι δύο παραπάνω φωτό δεν ανέβαιναν και στον επίσημο λογαριασμό Fenty Beauty στο instagram.

Και τώρα, ας το συζητήσουμε: σου αρέσουν; Έχεις αγοράσει κάποιο Fenty Beauty καλλυντικό από την σειρά της Rihanna; Και αν ναι, ποιο;

Read More

And More