Bρήκε τρίχα μέσα στο highlighter του Jeffree Star και δες τι έγινε!

Ο Jeffree Star δεν χρειάζεται συστάσεις. Γιατί ακόμη κι αν δεν είσαι beauty addict (απορώ τι κάνεις σε αυτήν εδώ τη στήλη) κάτι έχει πάρει το αυτί σου για τους επικούς τσακωμούς του με την Kat Von D στα social. Και τώρα έχουμε τον round two.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ciera Jewel, μια fan των καλλυντικών του, βρήκε μέσα στο highlighter που είχε αγοράσει τρίχα. Αμέσως μετά, έβγαλε μια photo και την ανέβασε στο twitter κάνοντας mention τον Jeffree Star και με διάθεση μάλλον περισσότερο να τον ενημερώσει παρά να τον επικρίνει. Αντί για απάντηση, όμως, εκείνος την έκανε block.

Αρχικά η ίδια του έγραψε “σε ένα highlighter του Jeffree Star και βρήκα τρίχα μέσα σε αυτό”. Αργότερα, όταν εκείνος την μπλοκάρε ανέβασε ένα δεύτερο tweet στο οποίο έγραφε: “Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Έχω επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών δύο φορές και ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση”.

Ένα είναι σίγουρο: όταν είσαι ο Jeffree Star οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός με τις αντιδράσεις σου στα social και σίγουρα να έχεις καλύτερο customer service.

Read More

And More