Ο οίκος Zac Posen συνεργάζεται με την MAC!

Κάθε συλλεκτική συλλογή της MAC μας δημιουργεί τεράστια προσδοκία. Και για τον κόσμο της ομορφιάς κάθε φορά που η MAC ανακοινώνει μια τέτοια συνεργασία αυτό μεταφράζεται σε beauty alert! Κι ένα τέτοιο έχουμε και τώρα!

Το huge νέο είναι ότι η MAC συνεργάζεται με τον πολυτελή οίκο ZAC POSEN και μαζί πρόκειται να κυκλοφορήσουν μια glam συλλογή με προϊόντα μακιγιάζ. Η συλλογή θα έρθει τον Φεβρουάριο (ένας λόγος να περιμένεις να περάσει ο καιρός γρήγορα) και είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσαμε μιας και η συνεργασία των δύο μετράει 15 ολόκληρα χρόνια!

/

Για την επικείμενη συνεργασία με την MAC ο ίδιος ο Zac Posen είπε: “Τα τελευταία 15 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα για την ομορφιά από τη MAC. Η μόδα και η ομορφιά πάνε χέρι- χέρι και πάντα ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που να ταιριάζει με τα σχέδιά μου και την αισθητική του brand μου. Ήταν φυσικό και αναμενώμενο την πρώτη μου συλλογή μακιγιάζ να την δημιουργήσω σε συνεργασία με τη MAC. Ήθελα να είναι πολυτελής, λίγο μυστηριώδης, με καθαρές γραμμές και μια δόση από την αύρα των stars!”.

Υπάρχει αυτή η προσωπική αδυναμία για την MAC που με κάνει να ανυπομονώ! Αλλά, εν τω μεταξύ, τι θα έλεγες να συζητήσουμε για τις limited edition συλλογές του brand; Ποια από αυτές ήταν η αγαπημένη σου; Αν (λέω αν!) έπρεπε να διαλέξεις μόνο μία;

Read More

And More