Πότε έρχεται επιτέλους το αγαπημένο μας άρωμα Bronze Goddess; Plus: δες όλη τη συλλογή!

Θυμάμαι πολλά, πολλά καλοκαίρια πριν όταν ο Tom Ford είχε συνεργαστεί με την Estee Lauder και από κοινού είχαν δημιουργήσει ένα συλλεκτικό άρωμα, το Azuree, κλεισμένο μέσα σε ένα γαλάζιο διαφανές μπουκάλι. Ήταν το ίδιο καλοκαίρι που είχα πάρει τα περισσότερα κομπλιμέντα για το πόσο υπέροχα μυρίζει το δέρμα μου!

Το άρωμα ήταν συλλεκτικό κι έτσι το επόμενο καλοκαίρι τα κομπλιμέντα δεν υπήρχαν. Μέχρι που λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το Estee Lauder Bronze Goddess: η ίδια μυρωδιά του Tom Ford κλεισμένη σε ένα μπουκάλι Estee Lauder, το ίδιο sexy, το ίδιο τροπική, το ίδιο με-αυτό-το-άρωμα-τα-κομπλιμέντα-θα-επιστρέψουν (δεν έχω καλύτερο από το να μου πει κάποιος: μυρίζεις υπέροχα!).

Έκτοτε, το Bronze Goddess είναι το άρωμα του καλοκαιριού μου! Και μιας και η ιστορία αυτή μπορεί να είναι και δική σου και το Bronze Goddess και δικό σου άρωμα, σίγουρα θα ανυπομονείς για το πότε θα κυκλοφορήσει. Λοιπόν, έχουμε το info! Το Bronze Goddess έρχεται τέλη Μαϊου και αν πας στον πάγκο της Estee Lauder έχω δύο συμβουλές να σου δώσω.
Συμβουλή no 1:
αγόρασε δύο μπουκάλια! Το Bronze Goddess εξαφανίζεται από τους πάγκους σε dt, φοριέται στο σώμα σου σε γενναίες δόσεις, οπότε δεν θες να βρεθείς χωρίς το άρωμά σου προτού καλά- καλά δεν έχει τελειώσει το καλοκαίρι!
Συμβουλή no 2: αγόρασε οπωσδήποτε κάποιο από την σειρά σώματος η οποία φέτος θα περιλαμβάνει scrub, body butter και body oil με glitter (οπωσδήποτε το body butter για μένα!). Τα προϊόντα λειτουργούν συμπληρωματικά και το άρωμα γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου σαν να γεννήθηκες με αυτό!

Να είσαι σε εγρήγορση! Από τέλη Μαϊου το άρωμα του καλοκαιριού μας επιστρέφει!

Read More

And More