Seriously? Κάποιες κάνουν tattoo φακίδες στο πρόσωπό τους

Αυτό που συμβαίνει με τις φακίδες είναι το εξής: όσες τις έχουν κάνουν τα πάντα για να τις καλύψουν (το οποίο είναι ένα τεράστιο DON’T!) και όσες δεν τις έχουν κάνουν τα πάντα για να τις δημιουργήσουν. Και αυτό το… “τα πάντα” δεν περιορίζεται μόνο στο να πάρουν ένα μολύβι και να σχηματίσουν μικρές τελίτσες στα μάγουλα και τη μύτη τους αλλά και στο να κάνουν κάτι πολύ πιο μόνιμο όπως, για παράδειγμα, tattoo!

Yeap!


Μια tattoo artist από το Μόντρεαλ, η Gabrielle Rainbow, είναι εκείνη που ξεκίνησε το mini trend όταν είδε την φίλη της να ζωγραφίζει φακίδες στο πρόσωπό της καθημερινά! “Πριν το κάνω σε εκείνη, το δοκίμασα πρώτα πάνω μου. Γενικά, δεν προτείνω κάποιος να κάνει tattoo στον ίδιο του τον εαυτό αλλά έπρεπε να δω αν λειτουργεί. Από την στιγμή που το τσέκαρα και μου άρεσε το αποτέλεσμα το έκανα και σε εκείνη!”, είπε στο New Beauty.

Σύμφωνα με την ίδια, το tattoo φακίδων είναι ημιμόνιμο και ανάλογα με τον πελάτη μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια. Όσον αφορά την υπηρεσία, η ίδια χρεώνει $250 αλλά είναι από τις ελάχιστες που το κάνουν προς το παρών, οπότε μιλάμε για μονοπώλιο.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί!

Read More

And More