Θέλουμε αυτή την πούδρα- ουράνιο τόξο στη ζωή μας!

Το internet είναι αυτό το υπεργρήγορο μέσο που σε βοηθάει ανά πάσα ώρα και στιγμή να ξέρεις τι γίνεται στην άλλη άκρη του πλανήτη τώρα. Και είναι και το ίδιο μέσο που σε κάνει να αλλάζεις 592 χρώματα από ζήλια γιατί μαθαίνεις για όλα εκείνα τα τέλεια προϊόντα που ενώ θα μπορούσες να παραγγείλεις online δεν πρόλαβες γιατί έγιναν sold out μέχρι να πεις… ουράνιο τόξο.

Αυτή την στιγμή, λοιπόν, ο κόσμος του internet έχει τρελαθεί με μια ολοκαίνουρια πούδρα λάμψης η οποία έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, πρωτοκυκλοφόρησε στο Etsy, το brand λέγεται Bitter Lace Beauty και κοστίζει 22 λίρες. Η πούδρα λάμψης με τα χρώματα του ουράνιου τόξου που εξαντλήθηκε είναι η απόχρωση Prism ενώ έχουν μείνει κάποιες άλλες αποχρώσεις όπως η Sugar Spun και η Mirror Mirror όπως αναρτήθηκε και στο instagram του brand, δηλαδή εδώ.

Κι επειδή όλα αυτά που είναι σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί να μην σου λένε τίποτα, συνέχισε το scroll down και δες μια σειρά από λαχταριστές εικόνες με αυτή την πούδρα για λάμψη με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Και κάποιοι λένε πως το χρωματιστό strobing είναι η επόμενη τάση στο strobing!


Και τελικά, να πώς γράφει το προϊόν στο πρόσωπο!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι μιλάνε γι’αυτά! Τα 10 πιο πολυφωτογραφημένα καλλυντικά στο instagram ΤΩΡΑ!

Read More

And More