Το μυστικό της JLO για super sexy πόδια κοστίζει μόλις 10 ευρώ (και ξέρουμε πού θα το βρεις)!

Η Jennifer Lopez έχει ίσως τα πιο sexy πόδια που έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Και κάθε φορά που εμείς μπορεί να το ξεχνάμε, εκείνη φροντίζει με την σωστή παρέμβαση και τα σωστά μήκη να μας φρεσκάρει τη μνήμη.

Το Σουκού που πέρασε, λοιπόν, η ίδια εμφανίστηκε στο Μαϊάμι με το νέο φημολογούμενο αγόρι της, τον Alex Rodriguez από τους Yankee. “Τα πόδια της ήταν τέλεια γυμνασμένα ενώ η ηλιοκαμμένη επιδερμίδα της σετάρονταν τέλεια με το έντονο κόκκινο κραγιόν και το ανάλαφρο χτένισμα στα μαλλιά της. Άντλησε έμπνευση από το look της για το δικό σου ραντεβού ή βαλ’το σαν στόχο για να πηγαίνεις γυμναστήριο”, έγραψε η Vogue για αυτή της την εμφάνιση.

Όμως, εμείς έχουμε αυτό το τέλειο info που θα σου δώσει την ultra sexy λάμψη και στα δικά σου πόδια. Η JLO σε κάθε της εμφάνιση δεν αποχωρίζεται την κρέμα σώματος Body Bling του celebrity makeup artist και φίλου της, Scott Barnes. Το συγκεκριμένο προϊόν στο οποίο ορκιζόμαστε κι εμείς εδώ στο TLIFE δίνει στην επιδερμίδα ένα χρυσαφένιο και ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα ενώ μπορείς να το βρεις σε δύο εκδοχές: Platinum αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ή Original αν έχεις κανονική ή πιο σκούρα. Επίσης, δύο ακόμη σημαντικές πληροφορίες είναι ότι μπορείς να το βρεις σε κανονικό μέγεθος ή και σε travel size που κοστίζει μόλις 10 ευρώ. Και το πιο σημαντικό part: το συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει στην Ελλάδα και το παραγγέλνεις online εδώ στην Make Me Up όπου θα το βρεις αποκλειστικά.

Κι ένα tip από την beauty editor σου: αν θες να μειώσεις την ένταση στο μεταλλικό- χρυσαφένιο αποτέλεσμα μπορείς να το αναμείξεις με το body lotion σου κι έτσι να το φοράς 12 μήνες το χρόνο έχοντας αυτή τη λάμψη του ήλιου στο σώμα σου, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τοπικά στα κόκαλα του λαιμού αν φοράς off- shoulder μπλούζες που είναι μεγάλη τάση!

Read More

And More