Το πρώτο υγρό… κραγιόν από την Estee Lauder! Τι είναι, γιατί το λατρέψαμε!

Τις συστάσεις για το πώς δουλεύεις αν είσαι beauty editor στις έχω πει λίγο- πολύ. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα καθήκοντά σου έχεις και αυτό το καθήκον να δοκιμάζεις τα νέα προϊόντα για να γράψεις αργότερα γι’αυτά. Και ανάμεσα σε όλα αυτά τα προϊόντα δεν γίνεται να μην έχεις τις δικές σου προσωπικές αδυναμίες, εκείνα τα beauty goodies που σε υπερενθουσιάζουν!

Επίσης ξέρεις ότι για να έχεις εντυπωσιαστεί εσύ από ένα προϊόν που έχεις δει τόσα, το ίδιο θα συμβεί και με κάθε κορίτσι εκεί έξω! Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας για το πρώτο υγρό κραγιόν ever! Ας γίνουν οι συστάσεις!

Pure Color Envy Liquid Lip Color από την Estee Lauder: το πρώτο υγρό κραγιόν!
Είναι γνωστό ότι εμείς οι γυναίκες δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Καλύτερα: είναι γνωστό ότι εμείς οι γυναίκες τα θέλουμε όλα! Και στο πλαίσιο αυτής της γυναικείας λογικής δημιουργήθηκε και το ΝΕΟ Pure Color Envy Liquid Lip Potion, ότι πιο πρόσφατο στην καινοτομία για τα χείλη από την Estee Lauder. Μια πολυτελής, ελαφριά σύνθεση που ‘’ντύνει’’ τα χείλη με πλούσιο και έντονο χρώμα, ‘’γλιστρά’’ σαν gloss ενώ έχει την άνεση ενός lip balm. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά έλαια – τα χείλη έχουν μια απαλή, ενυδατωμένη αίσθηση.

Υγρό χρώμα!
Η πλούσια ενυδατική σύνθεση και η σατινέ υφή του Pure Color Envy Lip Potion, γλιστρά στα χείλη με μία κίνηση. Το εξαιρετικό υγρό χρώμα αφήνει ένα απαλό, σμιλευμένο τελείωμα ενώ το χρώμα είναι τόσο πλούσιο και έντονο σαν να φοράς κραγιόν. Στη σύνθεση παρουσιάζονται ιδιότητες ‘’long wearing’’ που διατηρούν το χρώμα πλούσιο και τη διάρκειά τους για 8 ώρες, ενώ τα χείλη παραμένουν απαλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Bonus: το άρωμά του! Είναι ίσως η καλύτερη μυρωδιά που πλησίασε ποτέ τόσο κοντά στα χείλη σου!
Τα χείλη φαίνονται μεγαλύτερα!
Η Estee Lauder είναι γνωστή για τις καινοτομίες και τις προηγμένες φόρμουλες κάθε σύνθεσης. Έτσι, λοιπόν, αυτό το υγρό υγρό κραγιόν στηρίζεται στην τεχνολογία Advanced True Vision Technology ™ που περιλαμβάνει συμπυκνωμένες υγρές χρωστικές οι οποίες δημιουργούν έντονο χρώμα, τονισμό και δίνουν όγκο. Η μοναδική σύνθεση Time Release
Encapsulated Moisture Complex με Υαλουρονικό Οξύ, ενισχύει την δυνατότητα που έχουν τα χείλη να
δεσμεύουν συνεχή υγρασία. Η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης θρεπτικά έλαια όπως Έλαιο Avocado, Jojoba και
Ηλιέλαιο. Και όλες ξέρουμε πως τα ενυδατωμένα χείλη είναι και “γεμάτα” χείλη!
Αυτό το απλικατέρ θα το λατρέψεις!
H τοποθέτηση δεν ήταν ποτέ τόσο ακριβής. Αυτό το νέο, κυρτό βουρτσάκι απλικατέρ είναι σχεδιασμένο για να
γλιστρά άνετα – με εξαιρετική ακρίβεια έτσι ώστε να τονίζει και να δίνει όγκο στο σχήμα των χειλιών μας! Χρησιμοποίησε την κυρτή πλευρά του απλικατέρ για να ‘’σχεδιάσεις’’ και να δημιουργήσεις σχήμα. Για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, γύρισε το απλικατέρ από την άλλη πλευρά και πάρε περισσότερο Lip Potion από τη συσκευασία. Η πλευρά αυτή συγκρατεί περισσότερο χρώμα.

Καν’το όπως η Kendall!
Το νέο Pure Color Envy Liquid Lip Color θα το βρεις σε 16 super λαχταριστές αποχρώσεις (λατρεύω το Cold Fire) και είναι και το αγαπημένο beauty gadget του εξίσου αγαπημένου μας it girl, Kendall Jenner. Και για να πάρεις μια γεύση για το πόσο fan, φρέσκο, λαχταριστό είναι το νέο gadget χειλιών αλλά και πόσο τέλεια γράφει στα χείλη σου, δες το βίντεο παρακάτω…

Read More

And More