Δες τι έφτασε στο γραφείο! Τα πρώτα βερνίκια Clinique!

Ήταν θέμα χρόνου και η Clinique να μπει στο παιχνίδι του New Lipstick Phenomenon. Και το έκανε! Να σου θυμίσω ότι New Lipstick Phenomenon είναι η σύγχρονη εμμονή με τα βερνίκια, όπως ακριβώς συνέβη το ’40 με τα κραγιόν. Τι διαφορετικό, όμως, έχει ένα βερνίκι Clinique με τόσα άλλα που υπάρχουν ήδη;

Σκέψου λογικά: η Clinique είναι μια εταιρία με… δερματολογικό backround! Που σημαίνει ότι εστιάζει στα ευαίσθητα δέρματα και… μάτια! Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, καθημερινά πιάνουμε συνεχώς τα μάτια μας. Οι πιο ευαίσθητες από εμάς αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Λοιπόν, η ολοκαίνουρια σειρά με βερνίκια A Different Nail Enamel for Sensitive Skins τους το λύνει! Στην πραγματικότητα, χρειάστηκαν 3 χρόνια για την έρευνα και 3 χρόνια για τη δημιουργία τους. Η τελική επαναστατική φόρμουλα δοκιμάστηκε για ένα μήνα σε γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα και ευαίσθητα μάτια.

Στα (πιο) πρακτικά!

Παραπάνω βλέπεις τα βερνίκια που έφτασαν χθες το απόγευμα στο γραφείο. Κι επειδή εγώ είμαι από τις τυχερές που δεν αντιμετωπίζουν… ευαισθησίες (ως προς τα βερνίκια, τουλάχιστον!) έκανα focus στις αποχρώσεις. Υπάρχουν 12 αποχρώσεις, πολύ shiny, τόσο που δεν χρειάζονται top coat και η δική μου αγαπημένη απόχρωση είναι η Black Honey (η τελευταία). Και αυτό γιατί αγαπώ το Almost Lipstick της Clinique (θρυλικό γαρ!) και μου αρέσει πολύ η ιδέα ότι μπορώ και να το σετάρω! Βεβαίως, υπάρχουν ακόμη 11 αποχρώσεις για να βρεις την δική σου αγαπημένη.

Last chance info: κοστίζουν €16.00 και μόλις κυκλοφόρησαν!

Read More

And More