Δες τον David Beckham στην καμπάνια του νέου του αρώματος!

Μια παρατήρηση για την photo πριν το beauty νέο: ο David Beckham είναι από μόνος του sexy! Αλλά όταν τον βλέπεις με την Harper ξεπερνάει την λεπτή γραμμή του απλά sexy και αναβαθμίζεται σε έτσι θέλω να είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν υπήρξε ούτε μια που να μην κάνει αυτό τον συνειρμό βλέποντας την παραπάνω photo. Αυτά και συνεχίζω την είδηση…

Στις 31 Ιουλίου πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Μεγάλη Βρετανία το ολοκαίνουριο άρωμα του David Beckham, το David Beckham Classic. Μιλώντας για το νέο αυτό αρωματικό λανσάρισμα, ο sexy κύριος Beckham είπε: “Μου αρέσει να έχω το δικό μου ξεχωριστό στιλ που αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι. Το νέο μου άρωμα, Classic, είναι μια έκφραση του προσωπικού μου στιλ. Ένα μοντέρνο και αρρενωπό άρωμα”.

Και καναδυό σχόλια πριν δεις τον David Beckham να ποζάρει για το νέο του άρωμα: Δεν θα έρθει στην Ελλάδα αλλά βγαίνει τέλη Ιουλίου. Και αν βρεθείς σε κάποιο αεροδρόμιο με το αγόρι σου πηγαίνοντας διακοπές, μπορείς να του το κάνεις δώρο. Έτσι, αφενός για να νιώσεις ότι το αγόρι σου έχει κάτι από Beckham και αφετέρου για να του δείξεις ότι στο beauty είσαι πολύ δυνατή και ενημερωμένη.

Και τώρα το visual…

Πώς σου φαίνεται; Σου αρέσει ή ήλπιζες αν είναι κάποιος πιο… γυμνός;

Read More

And More