Αυτό το θέμα πρέπει να το δεις! Πώς βλέπουν τις όμορφες στην Ελλάδα;

Εντάξει! Το ξέρω πως η ομορφιά είναι υποκειμενική και πως κάποιος/α που αρέσει σε μένα δεν είναι απαραίτητο ότι θα αρέσει και σε ‘σένα! Αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα μπει στην διαδικασία να σκεφτώ ότι αυτή η υποκειμενικότητα έχει να κάνει με την χώρα που ζεις. Με άλλα λόγια: αλλιώς είναι οι όμορφες στην Ελλάδα κι αλλιώς οι όμορφες στο Μπαγκλαντές!

Στο προκείμενο: το κορίτσι που βλέπεις παραπάνω λέγεται Esther Honig, είναι 24 ετών και είναι δημοριογράφος στο Μιζούρι. Και στο συγκεκριμένο κορίτσι, λοιπόν, μπήκε η ιδέα να τραβήξει αυτή την photo και να την στείλει σε γραφίστες σε όλο τον κόσμο ζητώντας τους να επεξεργαστούν την φωτογραφία της και να την κάνουν όμορφη βάσει των προδιαγραφών ομορφιάς κάθε χώρας. Το project ολοκληρώθηκε, λοιπόν, κι έχει τρομερό ενδιαφέρον να δεις ποιες είναι όμορφες σε κάθε χώρα!

Αργεντινή



Αυστραλία

Γερμανία

Ελλάδα

Μεγάλη Βρετανία

Ιταλία

Ινδονησία



Ισραήλ

Και θα ξεπεράσω το γεγονός ότι στην Ελλάδα η ομορφιά ταυτίζεται με υπερβολικό μακιγιάζ και λιλά σκιά (OMG! Μα λιλά σκιά!) και λέω να ψηφίσουμε ανιδιοτελώς (δεν βαθμολογούμε και για Eurovision!) την χώρα της οποίας η ομορφιά μας αρέσει περισσότερο!

Read More

And More