Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.10.2012 | 22:09
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Νέα κρέμα που κάνει ότι και οι ενέσεις υαλουρονικού οξέους! Την δοκιμάσαμε πριν βγει στην αγορά!

Νέα κρέμα που κάνει ότι και οι ενέσεις υαλουρονικού οξέους! Την δοκιμάσαμε πριν βγει στην αγορά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Δεν έχω καλύτερο από το να χρησιμοποιώ κρέμες που δεν έχουν ακόμη βγει στην αγορά. Όχι τόσο για την πρωτιά όσο για το ότι όταν τελικά η κρέμα κυκλοφορήσει εκεί έξω εγώ θα έχω καταφέρει να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Φυσικά και ξέρεις ότι πρέπει να δώσεις στην κρέμα σου ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών εβδομάδων για να δεις αν σου κάνει! Αυτό ακριβώς έκανα με την Replasty Pro Filler της Helena Rubisntein. Την κρέμα που εμπνέεται από τις ενέσεις υαλουρονικού οξέος και τις αισθητικές επεμβάσεις και σου υπόσχεται να δώσει αντίστοιχα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου. Για να δούμε. Πέτυχε τον στόχο της;

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/12_10/1.jpg

Replasty Pro Filler.
Η κρέμα που έφτασε κατευθείαν από τα επιστημονικά εργαστήρια στα χέρια μου περίπου τον περασμένο Ιούλιο ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ 1 Σεπτεμβρίου (ας το παραδεχτούμε: στις διακοπές καμία δεν είναι συνεπής με την περιποίηση!).

Και να μερικές πρόχειρες σημειώσεις μετά από τρεις εβδομάδες εντατικής χρήσης: η επιδερμίδα μου έγινε πιο φωτεινή. Είναι αυτό που σε ρωτούν οι συνάδελφοι τι έκανες στο πρόσωπό σου και εσύ απλώς δεν ξέρεις... Λοιπόν, εγώ ήξερα ποιος ήταν ο λόγος που ξαφνικά έγινε αυτόφωτη! Plus: μερικές ρυτιδούλες γύρω από το στόμα, κυρίως λόγο έκφρασης (ok! Κι επειδή μιλάω πολύ!) δεν ήταν πλέον ορατές. Πράγμα το οποίο έβλεπα και πάνω από το make up. Δεν έσπαγε στο συγκεκριμένο σημείο πια.

Κι επειδή αυτή είναι η δική μου προσωπική προσέγγιση, σου έχω παρακάτω την συσκευασία Replasty Pro Filler όπως μπορείς να την βρεις στα καταστήματα αλλά και την επιστημονική προσέγγιγη μαζί με βίντεο- συνέντευξη γιατρού!
Η δύναμη του υαλουρονικού οξέως σε ένα καλλυντικό προϊόν. Ο πρώτος ορός εντατικής διόρθωσης των ρυτίδων και αποκατάστασης της ελαστικότητας, που στοχεύει σε όλες τις περιοχές του προσώπου για αποτέλεσμα ολικής αντιγήρανσης. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα βασικό συστατικό του δέρματος που διασφαλίζει τη σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητα. Με την πάροδο του χρόνου, τα φυσικά αποθέματα υαλουρονικού οξέος έχουν την τάση να μειώνονται και να αλλοιώνονται.

Τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein θέλησαν να αναπαράγουν τα ευεργετικά οφέλη μιας ένεσης υαλουρονικού οξέος και να διεγείρουν τη φυσική του παραγωγή στο βάθος του δέρματος, αναπτύσσοντας μια τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται στη μοναδική σύνθεση του προϊόντος Re-PLASTY PRO FILLER. Η πρωτοποριακή σύνθεση υψηλής τεχνολογίας του προϊόντος συνδυάζει ένα βιολογικό "Filler-Solution",το οποίο αποτελείται από δύο τύπους υαλουρονικού οξέος, και ένα ισχυρό φυτικό εκχύλισμα που προάγει την ενδογενή παραγωγή αυτού του οξέος. Σε συνδυασμό με το LR 2412, το οποίο ενεργοποιεί το μεταβολισμό του υαλουρονικού οξέος, το προϊόν Re-PLASTY PRO FILLER προσφέρει εντατικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Μάλιστα για την δημιουργία αυτού του μοναδικού στο είδος του ορού, η Helena Rubinstein συνεργάστηκε με την κλινική Montreux όπου γίνονται επεμβάσεις με υαλουρονικό οξύ.

Όσον αφορά την υφή του ορού, κάπου εδώ ξαναπαίρνω τον λόγο! Τόσο λεπτόρευστη που δεν βαραίνει τις λιπαρές επιδερμίδες (εγώ είμαι ένα τέτοιο παράδειγμα επιδερμίδας) ενώ το άρωμά του είναι διακριτικά ντελικάτο.

Τι είναι οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος και πώς λειτουργούν; Δες το βίντεο και την ανάλυση της Dr. E. Gambillara , δερματολόγου της Laclinic- MontreuxΒαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:19

Top 10