Αυτό είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Αν με ρωτούσες ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό του προσώπου που κάνει έναν άνθρωπο να ξεχωρίζει, ή που τουλάχιστον κάνει εμένα να χαζεύω με τις ώρες, αυτό θα ήταν τα μάτια (ειδικά όταν είναι κάμποσο ανοιχτόχρωμα το χαζεύω παίρνει και την κυριολεκτική του διάσταση)!

Αλλά να που κάποιες επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι δεν είναι αυτό (ούτε η μύτη, ούτε τα χείλη!) που κάνει έναν άνθρωπο να ξεχωρίζει κι έτσι κάπως υπάρχει ελπίδα για όλες εμάς που έχουμε καστανά μάτια και κάμποσο παχιά… φρύδια. Yeap! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Yahoo! Health τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό πάνω μας που μας κάνει να ξεχωρίζουμε!

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Lethbridge στον Καναδά, όπου και δόθηκαν στους συμμετέχοντες αρχικά 25 φωτογραφίες διασήμων χωρίς φρύδια κι έπειτα 25 φωτογραφίες διασήμων με καλυμμένα μάτια. Οι συμμετέχοντες κατάφεραν να βρουν το 56% των διασήμων με καλυμμένα μάτια αλλά μόλις το 46% των διασήμων με καλυμμένα φρύδια. Συμπέρασμα: τα φρύδια είναι σημαντικότερο χαρακτηριστικό για να κάνεις μια δυνατή πρώτη εντύπωση.

Ευχαριστούμε επιστήμη που μόλις μας έδωσες έναν ακόμη λόγο να κρύψουμε τα τσιμπιδάκια φρυδιών μας!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ!
6 stars που μας αποδεικνύουν ότι υπάρχει ελπίδα να παχύνουν ξανά τα φρύδια μας!
Έχεις βγάλει τα φρύδια σου τόσο που δεν έχεις; Δες εδώ πώς θα τα βάφεις σωστά για να μην φαίνεται τίποτα!
Cara Delevingne: αποκαλύπτει τι κάνει στα φρύδια της (και δεν είναι αυτό που περίμενες)!

Read More

And More