Πώς να αποκτήσεις τα sexy μαλλιά των μοντέλων της Victoria Secret και άλλα backstage μυστικά!

Μπορεί τα αγόρια να μην γνωρίζουν πολλά από catwalks αλλά τα μοντέλα της Victoria Secret τα ξέρουν καλά! Αλοίμονο! Κάπου θα έχει πάρει το μάτι τους εκείνα τα κορίτσια με τα εσώρουχα που περπατούν με ένα ζευγάρι φτερά στους ώμους τους, άσε που οι μισές από αυτές τα έχουν με ποδοσφαιριστές. Και τα αγόρια ξέρουν από ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς!

Guess what! Λίγες μέρες πριν έγινε στην Νέα Υόρκη το fashion show για την νέα συλλογή εσωρούχων της Victoria Secret. Από το event αυτό κυκλοφόρησαν πολλές backstage photo από την προετοιμασία των αγγέλων πριν βγουν στο catwalk με το απόλυτο sexy attitude! Δες τα τέσσερα tips που ξεσηκώσαμε από τα backstage και το καλύτερο; Πώς να αποκτήσεις τα μαλλιά των μοντέλων της Victoria Secret. Σημείωσε….

1. Make up στο κινητό βλέφαρο

Για να μην τρέξει η σκιά και αλλοιωθεί μέσα στην ημέρα μην ξεχνάς πριν απλώσεις την σκιά σου να βάλεις στο κινητό βλέφαρο make up. Έτσι, δημιουργείς μια υγρή βάση πάνω στην οποία θα κολλήσει το προϊόν. Επιπλέον, όταν το βράδυ βγεις με τον καλό σου δεν θα πρέπει να πηγαίνεις κάθε τόσο στο WC για να τσεκάρεις το μακιγιάζ σου.

2. Μην ξεχνάς τις λάμψεις!

Για να είσαι πραγματικά λαμπερή μην ξεχνάς να απλώνεις μια shimmering πούδρα ψηλά στα ζυγωματικά. Αν δεν έχεις δεν θα χρειαστεί να μπεις σε έξοδα. Κάνε κλικ εδώ και πάρε μαθήματα από τον Δημήτρη Γιαννέτο για το πώς θα αποκτήσεις τις πολυπόθητες γυαλάδες με ένα lip gloss!

3. Ενυδατωμένα χειλάκια, ανοδικά χτενισμένα φρύδια!


Βασικός κανόνας sexy attitude: Sexy είναι οτιδήποτε φυσικό που δείχνει υγειές. Κάποτε, μάλιστα, διάβασα και μια ενδιαφέρουσα θεωρία ότι σε ένα δροσερό και όμορφο πρόσωπο τα αγόρια κάνουν υποσυνείδητα την εξής σκέψη: “Αυτή η γυναίκα έχει πολύ καθαρή επιδερμίδα και άρα πρέπει να είναι πολύ υγιής. Και με αυτή την υγιή γυναίκα θα ήθελα να κάνω… υγιή παιδιά!”. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον! Στο ζητούμενο τώρα: χτένισε τα φρύδια σου πάντα ανοδικά και έχε τα χείλη σου ενυδατωμένα με lip balm. Δες εδώ τα δέκα αγαπημένα μας!

4. Πώς να κάνεις το sexy χτένισμά τους

Αν απόψε ετοιμάζεις έξοδο, βγάλε τώρα τα ψαλίδια, κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να κάνεις αυτό το sexy χτένισμα που κάνουν οι άγγελοι της Victoria Bekcham.

Read More

And More