Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.10.2010 | 00:10
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Νέα ultra sexy αρωματική άφιξη! Μυρίζει... party στη Νέα Υόρκη!

Νέα ultra sexy αρωματική άφιξη! Μυρίζει... party στη Νέα Υόρκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Το μακιγιάζ, τα μαλλιά και το κατάλληλο styling είναι βασικά κλειδιά της επιτυχίας στα night out με την παρέα σου. Aλλά το άρωμα είναι τελικά εκείνο που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του τη στιγμή εκείνη που θα σε πλησιάσει... this close για να σου πει "πόσο όμορφη είσαι απόψε"!

Τι είναι, όμως, αυτό που συνιστά την επιτυχία ενός αρώματος; Πρέπει να είναι sexy, πρέπει να είναι ξεσηκωτικό και happy για να τον παρασύρει στο δικό σου mood και πρέπει με έναν τρόπο να υποδηλώνει ότι είσαι μοναδική.

Αυτά ακριβώς είναι και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ολοκαίνουριο άρωμα της σχεδιάστριας Carolina Herrera η οποία κυκλοφορεί τώρα το 212 VIP Are You On The List? NY. Πηγή έμπνευσής της είναι όπως μπορεί να προδίδει ο τίτλος του αρώματος η Νέα Υόρκη και οι πολλοί εξεχωριστοί άνθρωποι που ζουν εκεί. Άνθρωποι με άποψη, μοναδικό στιλ, ιδιαίτεροι. Αλλά και η ίδια η Νέα Υόρκη: μια πόλη στην οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όπως πολύ σωστά επισημαίνεται και στο διαφημιστικό spot του αρώματος, η Madonna είχε φτάσει στην Times Square με 35 δολάρια!Αυτό είναι το άρωμα της Carolina Herrera το οποίο σε βοηθά να περάσεις με ασφάλεια ακόμη και την πιο σκληρή πόρτα! Are you on The List? Με αυτό το άρωμα ναι!

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:30

Top 10