Εσύ ξέρεις; Ποια είναι τα πιο hot χρώματα σε κραγιόν και βερνίκια αυτή την Άνοιξη!

It’s spring! Και όπως κάθε τέτοια εποχή (εννοώντας για την αρχή της κάθε σεζόν) οι οίκοι ομορφιάς ανά τον κόσμο λανσάρουν τις limited edition συλλογές μακιγιάζ τους. Τις οποίες συλλογές μακιγιάζ ανυπομονούμε να φτάσουν στα χέρια μας. Αλλά αυτή την φορά το πήγαμε ένα step παραπάνω…

Ο Dominique Papadopoulos, official make up artist του θρυλικού οίκου Chanel και αγαπημένος του TLIFE, ταξίδεψε από το Παρίσι αποκλειστικά για εμάς! Και αυτή την φορά δεν μας μύησε απλώς στην ολοκαίνουρια συλλογή με τίτλο Reverie Parisienne (πηγή έμπνευσης για την spring collection ήταν οι ανθισμένοι κήποι του Παρισιού κάθε Άνοιξη), αλλά δημιούργησε αποκλειστικά για το TLIFE τέσσερα beauty looks χρησιμοποιώντας προϊόντα- κλειδιά της νέας συλλογής.

Bonus info: κι επειδή ο Dominique Papadopoulos μας δίνει πάντα τα τελειότερα make up tips, εδώ θα βρεις πολλές συμβουλές που θα μεταμορφώσουν για πάντα τον τρόπο που μακιγιάρεσαι!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ TLIFE O DOMINIQUE PAPADOPOULOS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ COLLECTION REVERIE PARISIENNE ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Photo: Nectario Karolos Papazacharias
Nails: Ellonails
Hair: Κατερίνα Καραμανίδου (Cristalli.s hair style & colour Spa, Beauty & Personal Care)

Read More

And More