Καστορέλαιο! Ο πιο οικονομικός τρόπος να έχεις τεράστιες βλεφαρίδες!

Κοιμάσαι και όταν ξυπνάς βλέπεις στο μαξιλάρι σου μερικές βλεφαρίδες. Μερικές… κάμποσες! Ξεβάφεσαι και κοιτάς το βαμβάκι και βλέπεις μερικές βλεφαρίδες. Μερικές… κάμποσες! Και έχεις εξαντλήσει όλες τις ευχές του κόσμου που μπορείς να κάνεις από τις τόσες βλεφαρίδες που σου πέφτουν!

Αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου άκουσέ με προσεκτικά: το καστορέλαιο είναι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά σε ό,τι έχει να κάνει με φυσικά προϊόντα και ομορφιά! Είναι πλούσιο σε Ωμέγα 9 λιπαρά οξέα και θρέφει την τρίχα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, λοιπόν, είναι να αγοράσεις από το φαρμακείο καστορέλαιο (κοστίζει 1-2 ευρώ και μιλάμε για αρκετά ευρώ) και είτε να το βάζεις απευθείας πάνω στις βλεφαρίδες σου πριν πέσεις για ύπνο είτε να καθαρίσεις το μπουκαλάκι και το βουρτσάκι μιας παλιάς μάσκαρα και να το απλώνεις κάθε βράδυ όπως θα έκανες με την μάσκαρά σου!

PS: Μπορείς να το περάσεις και στα φρύδια σου ώστε να τα βοηθήσεις να δυναμώσουν και να μεγαλώσουν πιο γρήγορα!

PS2: Φυσικά όλα αυτά αφορούν όσους-ες δεν έχουν αλλεργία στο καστορέλαιο! Για να το τσεκάρεις τέσταρέ το αρχικά σε μια μικρή περιοχή της επιδερμίδας σου.

Read More

And More