Makeover! Κάναμε διορθωτικό μακιγιάζ στην αναγνώστριά μας και δες το αποτέλεσμα!

“Δεν μπορώ να δω τι είναι λάθος με μια γυναίκα! Μπορώ να δω τι είναι το σωστό”. Αυτή είναι μια από τις διασημότερες ατάκες της Bobbi Brown, της makeup artist που εκτός από μαθήματα μακιγιάζ μας παραδίδει και μαθήματα αυτοπεποίθησης. Σε αυτήν εδώ τη στήλη, λοιπόν, λειτουργούμε πάντα με γνώμονα αυτό: να τονίζουμε πόσο όμορφη είσαι έτσι κι αλλιώς, πως δεν πρέπει να πηγαίνεις με τα γενικά πρότυπα ομορφιάς και υπάρχουν πολλά περισσότερα από την τέλεια γαλλική μύτη που σε κάνουν όμορφη (στο κάτω- κάτω, πόσες έχουν γαλλικές μύτες;). Και αυτή η λογική συνάδει απόλυτα με την τεράστια τάση του real beauty. Γιατί διανύουμε real beauty εποχές.

Και κάπου εδώ έρχεται και ο ρόλος του μακιγιάζ. Το μακιγιάζ που σε βοηθάει να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία και να διορθώσεις όσα σε ενοχλούν αλλά σε δεύτερο χρόνο. Γιατί πρωτίστως αυτό που μας ενδιαφέρει σε αυτήν εδώ τη στήλη είναι να νιώθεις όμορφη! Γιατί είσαι όμορφη!

Αυτό το στοίχημα θέλαμε να κερδίσουμε και με την Μυρτώ, την σημερινή μας πρωταγωνίστρια του makeover! Με μικρές και στοχευμένες κινήσεις στο makeup και τα μαλλιά φτάσαμε σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα που μπορείς να δεις εδώ! Τι λες; Τα καταφέραμε; ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ, ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΔΩ

Last chance info: για μαθήματα μακιγιάζ, hair styling και κυρίως αυτοπεποίθησης δήλωσε κι εσύ συμμετοχή! Και όσο συμπληρώνεις την φόρμα που θα βρεις κάτω από την στήλη του makeover μην ξεχνάς: είσαι όμορφη έτσι κι αλλιώς! Εμείς βάζουμε απλώς ένα χεράκι!

Read More

And More