Δείξε sexy! 8 bronze προϊόντα λάμψης για πρόσωπο και σώμα που ορκιζόμαστε!

Πριν δύο εβδομάδες περίπου η Victoria Beckham είχε δηλώσει εδώ ότι έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί self tan και να μαυρίζει! Ναι, Victoria, θα συμφωνήσουμε μαζί σου ότι κάποιες φορές τα self tan κάνουν το δέρμα μας να δείχνει πορτοκαλί. Γι’ αυτό και έχουμε άλλα μέσα για να αποκτήσουμε sexy, λαμπερή επιδερμίδα με ένα ελαφρύ χρώμα. Προσοχή: Ε-ΛΑ-ΦΡΥ! Γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή της Άνοιξης και σίγουρα δεν πρέπει να το παρακάνουμε! Μπορούμε, όμως, να απλώσουμε στα πόδια μας ένα σκούρο λαδάκι με glitter ή να βάλουμε στα μάγουλά μας μια τερακότα!

Παρακάτω θα βρεις τα 8 προϊόντα σώματος και προσώπου στα οποία ορκιζόμαστε!

1. Ματ bronze πούδρα που χαρίζει ελαφριά ηλιοκαμμένη όψη, Bahama Mama από την The Balm (€16.00). Με καθρεφτάκι ώστε να μπορείς να φρεσκάρεσαι ανά πάσα στιγμή!

2. Ξηρό λάδι σώματος με glitter, Honey Bronze της The Body Shop. Άπλωσέ το σε νωπή επιδερμίδα στα πόδια σου. Το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ sexy!

3. Συλλεκτική πούδρα προσώπου Limited Edition Pure Finish Radiant Bronze Powder, Elizabeth Arden. Ανάμειξε όλες τις αποχρώσεις και φόρεσέ το σαν πούδρα λάμψης ή κράτησε μόνο το ροζ και απόκτησε το αναψοκοκκινισμένο χρώμα που όλες θέλουμε για την επιδερμίδα μας!

4. Bronze ρουζ, Mineralize Blush απόχρωση Alpine Bronze από τα MAC (€21.00). Περιέχει κόκκους λάμψης που δημιουργεί shiny εφέ. Φόρεσέ το ψηλά στα ζυγωματικά στα πλαϊνά στους κροτάφους αλλά και στην κορυφή της μύτης για να δώσεις λάμψη!

5. Σκούρα compact πούδρα που εξασφαλίζει στην επιδερμίδα ματ όψη. Ιδανική για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα. Θα την βρεις στα Sephora, θα την ζητήσεις 8HR wear mattifying compact foundation (€13.90) και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η no35, Bronze.

6. Υγρό Foundation Terracotta Skin του Guerlain (€49.40). Αν προς το παρόν δεν θες το χρώμα να αποτυπώνεται τόσο έντονο, μπορείς να το αναμείξεις με την ενυδατική σου κρέμα κι έτσι ο bronze τόνος θα “σπάσει”.

7. Προϊόν λάμψης για το πρόσωπο και το σώμα, Face and Body Illuminator AMC της Inglot. Μπορείς να το φορέσεις στο σώμα ή να το απλώσεις σε τελίτσες στα ζυγωματικά και να σβήσεις ανοδικά.

8. Kit που περιέχει όλα τα απαραίτητα για bronze αποτέλεσμα, The Bronze of Champions (€34.00) από την Benefit (θα το βρεις στα Sephora). Περιέχει το highlighter Wat’s Up που δίνει λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά, την κρεμώδη σκιά Bikini-Tini, την σκιά σε μορφή σκόνηςThanks A Latte, την bronzing πούδρα Hoola, ρουζ, lip gloss και την μάσκαρα They’te Real!

Read More

And More