Η νικήτρια της Kérastase είχε ταλαιπωρημένες άκρες! Υπήρξε διαφορά; Δες το πριν και μετά!

Πολύ συχνά αναρωτιέμαι ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι γυναίκες σε σχέση με τα μαλλιά μας. Ας το ξαναθέσω καλύτερα: συχνά αναρωτιόμουν… Τι μεσολάβησε; Ο διαγωνισμός Kérastase! Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ζητήσαμε από εσάς να μας στείλετε photo στην οποία θα φαίνονται τα μαλλιά σας. Λάβαμε περίπου 100 φωτογραφίες. Οι περισσότερες από εσάς είχατε πολύ ταλαιπωρημένες, σχεδόν κατεστραμμένες άκρες.

Κατόπιν κλήρωσης τέσσερις τυχερές αναγνώστριες βρήκαν τη λύση καθώς κέρδισαν την ολοκληρωμένη σειρά Force Architecte με σαμπουάν, conditioner και τον θρυλικό διφασικό ορό Fibre Architecte (διάβασε περισσότερα για την σειρά εδώ). Μια, όμως, μεγάλη νικήτρια έζησε την ολοκληρωμένη εμπειρία Kérastase. Tι εννοώ; Θα τα δεις όλα σε αυτό το βίντεο. Αλλά πριν από αυτό ας σου συστήσω την μεγάλη νικήτρια. Την Αλίκη Μουγκαράκη!

Βλέπεις; Η λέξη “ταλαιπωρημένες” είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τις άκρες των μαλλιών της Αλίκης. Τελικά είδε διαφορά; Μάθε μόνη σου στο βίντεο που ακολουθεί…
PS: Εγώ πάντως, έκλεισα ήδη ραντεβού για μια θεραπεία Fusio Dose! Όλα τα details θα τα βρεις εδώ!

Read More

And More