Διαγωνισμός Shiseido: Κέρδισε μια παλέτα μακιγιάζ Eye Color Bar

Μια παλέτα, 9 αποχρώσεις, 1000 διαφορετικοί συνδυασμοί στο μακιγιάζ σου! Η συλλεκτική παλέτα Eye Color Bar της Shiseido (€55.65) είναι το beauty goody που όλες θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και… guess what! Μπορεί να γίνει δική σου απλώς συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Ok! Ok! Και με λίγη τύχη!

Η παλέτα περιλαμβάνει 9 πανέμορφες νέες αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις φετινές γιορτές από τον Dick Page, creative director της Shiseido. 7 ξεχωριστές αποχρώσεις, κάποιες βαθιές, πλούσιες ή φωτεινές, άλλες απαλές και ουδέτερες. Εκτός από αυτές, υπάρχουν 2 μαγικά χρώματα, πλούσια σε πολωμένα μόρια πέρλας, τα οποία μας επιτρέπουν να μεταμορφώσουμε τα υπόλοιπα χρώματα σε νέες, συναρπαστικές αποχρώσεις! Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις μόνη σου!

Τι να κάνεις για να κερδίσεις…
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθείς. Η νικήτρια θα προκύψει μαζί με όλους τους super τυχερούς των χριστουγεννιάτικων διαγωνισμών του TLIFE


Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα του TLIFE

Read More

And More