Αρχίζει απόψε “Ο πόλεμος των άστρων” στον… ουρανό του ΑΝΤ1 !

Θυμάστε την σειρά αυτοτελών επεισοδίων του ΑΝΤ1 ο “Πόλεμος των άστρων”, που υποτίθεται πως θα έβγαινε φέτος στον αέρα και τελικά έμεινε στα συρτάρια των Αντεννικών ; Ε, ο “Πόλεμος των άστρων” επιστρέφει εκτάκτως σήμερα στους δέκτες μας, με ένα ολοκαίνουργιο, απολαυστικό επεισόδιο.

Αιγόκερως – Ταύρος – Ιχθύς και Λέων ,λοιπόν, απόψε έρχονται αντιμέτωποι και όπως καταλαβαίνετε ; Κηρύσσετε ο “Πόλεμος των άστρων” (9.00 μ.μ.) ! Ο πιο ερωτικός πόλεμος που έγινε ποτέ… Με άλλα λόγια ; Ένας Αιγόκερως, ένας Ταύρος, ένας Ιχθύς και ένας Λέων ανακαλύπτουν το άλλο μισό του… άλλου μισού τους σε ένα απολαυστικό διπλό… Κρητικό επεισόδιο!

Ο Αιγόκερως Αλέξανδρος (Ορέστης Τζιόβας) πάει στη Κρήτη, για να γνωρίσει στους γονείς του τη γυναίκα που θέλει να παντρευτεί, την ‘ταυρίνα’ Αφροδίτη (Κατερίνα Τσάβαλου). Ο πατέρας του (Δημήτρης Μαυρόπουλος) τη βρίσκει πολύ καχεκτική και ορίζει τους γάμους εσπευσμένα νομίζοντας ότι η νύφη του είναι έγκυος.
Τότε φτάνουν στο νησί και τα αδέλφια των μελλόνυμφων. Η Μελίνα (Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη), αδελφή της Αφροδίτης, είναι μια φιλόδοξη λιονταρίνα και είναι «γιάπισσα» όπως ο Αλέξανδρος. Από την άλλη ο Πάτροκλος (Σταύρος Σβίγκος), αδελφός του Αλέξανδρου, είναι ένας επαναστάτης Ιχθύς, ιδεολόγος όπως η Αφροδίτη! Οι… χιαστί γνωριμίες θα καταλήξουν σε έρωτα του Αλέξανδρου με τη Μελίνα και του Πάτροκλου με την Αφροδίτη! Τι θα κάνουν οι γονείς και κυρίως ο πατέρας, όταν οι μελλόνυμφοι αποφασίσουν να ακυρώσουν το γάμο;
Παίζουν : Κατερίνα Τσάβαλου, Ορέστης Τζιόβας, Πατρίτσια Μιλικ Περιστέρη, Σταύρος Σβίγκος, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Βασιλική Δέλλιου

Read More

And More