Δώρα για το μωρό σου!

Αυτό που κάνει ευτυχισμένο ένα μωρό είναι η αγάπη και η κάλυψη των αναγκών του. Ένα δώρο λοιπόν που συνδυάζει και τα δύο είναι το ιδανικό!

Τι θα έλεγες λοιπόν για κάτι καλαίσθητο, αλλά και πολύ χρήσιμο; Όμορφα και ζεστά ρουχαλάκια για το αγοράκι και το κοριτσάκι από την εταιρία Alouette… για πραγματικά χαρούμενα μωρά!

Alouette Organic cotton!
Από 100% οργανικό βαμβάκι για το αγαπημένο σας νεογέννητο μωρό με στιλ…

Σετ δώρου!
Καλάθι που περιλαμβάνει φορμάκι εξόδου, 2 τεμ. εσώρουχα, καλτσάκια, καπελάκι, παπουτσάκια αγκαλιάς, κάπα μπάνιου, λούτρινο Kaloo for Alouette.
Τρυφερές προτάσεις Alouette με βρεφικά ρουχαλάκια για μωρά 0-24 μηνών.
Ποιοτικά υλικά, υπέροχα σχέδια και φαντασία συνθέτουν μια σειρά βρεφικών ρούχων που καλύπτει κάθε ανάγκη στο ντύσιμο του μωρού για τους 24 πρώτους μήνες της ζωής του.

Η μοναδική συλλογή Tender Comforts by Alouette περιλαμβάνει βασικά ρουχαλάκια καθημερινής χρήσης όπως εσώρουχα, φορμάκια, φόρμες εξόδου, ζακετάκια, καλτσάκια και άλλα χρήσιμα είδη απαραίτητα στο άνετο μεγάλωμα του μικρού σας θησαυρού.
Όλα τα προϊόντα Tender Comforts σχεδιάζονται σχολαστικά και παράγονται από εκλεκτές πρώτες ύλες σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Read More

And More