Χρόνια Πολλά Μπαμπά!

Κυριακή 19 Ιουνίου. Είναι η γιορτή του πατέρα. Όπως κάνουμε και στη μαμά μια έκπληξη ή ένα μικρό δωράκι έτσι πρέπει να κάνουμε και στον μπαμπά. Όσο σημαντική είναι η μαμά τόσο είναι και ο μπαμπάς!
Μια μικρή καρτούλα που να λέει πόσο τον αγαπάμε, ένα γεύμα έκπληξη που θα φτιάξουμε με την μαμά και ένα λουλουδάκι αρκούν για να του δείξουμε την αγάπη μας. Βέβαια πρέπει να του την δείχνουμε καθημερινά, όχι μόνο στην γιορτή του πατέρα, αλλά την συγκεκριμένη μέρα πρέπει να του θυμίζουμε πόσο σημαντικός είναι στη ζωή μας!
Συνήθως λένε ότι η κόρη έχει αδυναμία στο μπαμπά και ο γιος στη μαμά. Τώρα που πλησίασε η γιορτή του πατέρα οι κόρες πρέπει να δράσουμε! Αρχικά να διαβάσουμε τον 10λογο που μας δίνει η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη για το πόσο είναι σημαντικός ο μπαμπάς στη ζωή μας για να τα ξαναθυμηθούμε λίγο και μετά να πράξουμε…
10 πράγματα που είναι σημαντικός ο μπαμπάς στη ζωή μας!
  1. Γιατί είναι το μισό από το γενετικό μας κώδικα με το μισό μας DNA. Είναι το ένα από τα δύο μας πόδια στο οποίο στηριζόμαστε.
  2. Γιατί ενσαρκώνει μέσα μας τον νόμο, την τάξη, την ασφάλεια και την προστασία.
  3. Γιατί μαζί του κάνουμε πολύ πιο ριψοκίνδυνα και ενδιαφέροντα πράγματα απ’ ότι με την μαμά.
  4. Γιατί μας καταλαβαίνει όταν κάνουμε αταξίες γιατί έκανε και εκείνος πολλές.
  5. Γιατί δεν τρελαίνεται εάν δεν μαζεύουμε τα παιχνίδια μας ή δεν τακτοποιούμε το γραφείο μας.
  6. Γιατί είναι πάντα πρόθυμος να δώσει παραπάνω χαρτζιλίκι.
  7. Γιατί κάνει πολλές φορές τον δικηγόρο μας στη μαμά που λέει συνέχεια “όχι”.
  8. Γιατί είναι ο πρώτος και καλύτερος άντρας στη ζωής μας.
  9. Γιατί είμαστε για εκείνον πάντα η πριγκίπισσά του.
  10. Γιατί δεν θα υπάρξει άντρας που θα μας αγαπήσει όσο εκείνος.
Τώρα λοιπόν μπορείς να κάνεις και κάτι το οποίο δεν κοστίζει και θα κάνει τον μπαμπά σου χαρούμενο! Μια ιδέα είναι να φτιάξεις μια χειροποίητη κάρτα που να του γράφεις μέσα τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου και πόσο πολύ τον αγαπάς… Μόλις του την δώσεις θα δεις το χαμόγελο στα χείλη του και πίστεψέ με αξίζει!

And More