Παπούτσια από 10.99, πανωφόρια από 19.99 και τσάντες από 5.99 ευρώ! Τι λες; Πάμε για ψώνια;

Χειμώνας είναι και μάλιστα αρκετά κρύος που όπως και να το κάνεις δυσκολεύει κάπως την κατάσταση όταν πρόκειται να κυκλοφορήσεις. Σε καταλαβαίνω όμως πως θέλεις να βγεις έξω, να πας βόλτες και να μην είσαι μεταμορφωμένη από τα χιλιάδες πανωφόρια και μπότες που μπορεί και να σου κλείσουν το σπίτι αν συνεχίσεις να τα φοράς! Είναι γνωστό δυστυχώς πως ότι εμείς βρίσκουμε πρακτικό στο κρύο όπως οι γούνινες μπότες, οι γαλότσες κι άλλα μη κομψά ευρήματα της μόδας είναι κι αυτά που κάνουν τους άντρες να μας κοιτάνε σαν να πρόκειται να περπατήσουμε στο φεγγάρι. Οπότε ήρθε η στιγμή να δεις τι άλλες επιλογές έχεις ώστε και να μην κρυώνεις αλλά να διατηρήσεις τη θηλυκότητα σου όπου κι αν βρίσκεσαι.

Η Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και σου δείχνει τις πιο οικονομικές επιλογές σε παπούτσια, τσάντες και πανωφόρια που θα σε βοηθήσουν να μην χάσεις ούτε λεπτό το στιλ σου στο κρύο. Δες τις βιτρίνες του TLIFE και πάτησε επάνω στη φωτογραφία ώστε να δεις όλες τις λεπτομέρειες.


To πανωφόρι είναι ένα κομμάτι κλειδί για τον Χειμώνα αφού είναι αυτό που σε ζεσταίνει αλλά κι αυτό που φαίνεται περισσότερο όταν κυκλοφορείς έξω. Είναι η βιτρίνα του στιλ μας αν μη τι άλλο. Με λίγα χρήματα λοιπόν μπορείς να αποκτήσεις μία πολύ καλή “βιτρίνα” ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ. Επέλεξε ανάμεσα από κομψές καμπαρντίνες, παλτό αλλά και δερμάτινα jackets με γούνινη επένδυση.


Η τσάντα μπορεί να σου φαίνεται ως ένα αξεσουάρ που δεν υπάρχει λόγος να του δώσεις προτεραιότητα μέσα στο Χειμώνα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σου όμως πως μία μεγάλη τσάντα αυτήν την εποχή που ο καιρός είναι απρόβλεπτος μπορεί να σου φανεί πάρα πολύ χρήσιμη αφού μέσα μπορείς να έχεις εκτός από τα βασικά: πορτοφόλι, κλειδιά. Ομπρέλα, καλλυντικά, γάντια, χαρτομάντιλα ακόμη και γυαλιά ηλίου.


Τα παπούτσια είναι από τα πιο βασικά αξεσουάρ στο γυναικείο ντύσιμο μιας και αναβαθμίζει όχι μόνο το στιλ αλλά και το σώμα σου. Επέλεξε παπούτσια που θα κρατάνε το πόδι σου ζεστό ενώ δεν θα χάσουν λεπτό την κομψότητά τους.

Read More

And More