COLD CHIC: Aξεσουάρ για το χειμώνα! Κασκόλ, μπότες, σκούφοι γεμάτοι στιλ…

Κρύο καιρός για δύο λένε κι εγώ θα σου πως κρύο καιρός να τυλιχτούμε μέσα σε ζεστά ρούχα και αξεσουάρ. Είναι η εποχή που σου επιτρέπει να ντυθείς, να παίξεις με το στιλ σου, να δώσεις το δικό σου στιλιστικό στίγμα αφού η μόδα απαιτεί φαντασία που το καλοκαίρι λόγω αφόρητης ζέστης δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις και πολλά.

Επέλεξε σκούφους, γάντια, κασκόλ και μπότες και άρχισε τα στιλιστικά σλάλομ…

Και για να σε βοηθήσουμε… Η Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και βρήκε τις πιο μοδάτες επιλογές σε χειμερινά αξεσουάρ ώστε να μην χρειαστεί να ψάξεις και πολύ.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…


Τα κασκόλ είναι το αξεσουάρ που μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά κρυοπαγήματα αφού σε προστατεύει, σε κρατάει ζεστή και δικαιώνει και τη μαμά σου που επιμένει να μην κάθεσαι εκεί που κάνει ρεύμα. Επέλεξε μεγάλα oversized κομμάτια που μπορείς να τα ρίξεις πάνω από το πανωφόρι σου και να μοιάσουν σαν μια ζεστή κουβέρτα. Είναι η πιο chic επιλογή που σίγουρα συναγωνίζεται με τα αέρινα μαντίλια που με πολύ στιλ ζεσταίνουν τον λαιμό σου. Φρόντισε να επιλέξεις γάντια στο στιλ που σου ταιριάζει καλύτερα αλλά και να ταιριάζουν με το πανωφόρι που φοράς. Τα γάντια όχι μόνο δίνουν στιλ κρατάνε και τα χεράκια σου απαλά. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τις επιλογές.


Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν κρυώσει τα πόδια σου κι εσύ να παραμένεις ψύχραιμη. Είναι αυτό το κρύο που ανατριχιάζει όλο σου το κορμί και μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία σου. Αναλογίσου τις φορές που φορούσες λάθος παπούτσια και η βροχή σε έκανε να νιώθεις πως περπατάς ξυπόλυτη στο δρόμο. Μπότες φλατ με ζεστή επένδυση είναι η απάντηση και αν δεν θέλεις να επιλέξεις στρωτές εκείνες με το χοντρό τακούνι μπορούν να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά και να σου χαρίσουν στιλ. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.


Ακόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που επέλεξα να βγω με σκούφο έξω. Ήταν άλλη η διάσταση της ζέστης στο σώμα μου. Το κεφάλι σου κρατιέται ζεστό, αποκτάς στιλ και πάνω από όλα μπορείς να νιώθεις ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αρρωστήσεις. Η Σοφία σου βρήκε πολλές εναλλακτικές όσον αφορά τα σκουφάκια που μπορείς να φορέσεις. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.

Read More

And More