Όποιος ψάχνει… βρίσκει! Shopping με 20, 30 ή 50 ευρώ!

Σίγουρα έχεις ενημερωθεί για το τι προτείνουν οι οίκοι αλλά και για το ποιές είναι οι τάσεις για φέτος. Το σημαντικό κομμάτι της μελέτης δηλαδη έχει γίνει οπότε αυτό που μένει τώρα -που δεν το λες και λίγο- είναι να οργανώσεις έτσι το μπάτζε σου ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που θα σε ανανεώσουν.

Η fashion editor, Σοφία Σούζα επιστρέφει δριμύτερη με ό, τι πιο μοδάτο κυκλοφορεί στην αγορά στις πιο οικονομικές τιμές και σου οργανώνει τις επιλογές που έχεις σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες των 20 -30 και 50 ευρώ. Δες τις στιλάτες αλλά και οικονομικές προτάσεις και για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες μην ξεχάσεις να κάνεις κλικ επάνω στη φωτογραφία της προτίμησής σου και να δεις τι άλλο μπορείς να βρεις σε αυτό το ποσό.


Με μόλις 20 ευρώ μπορείς να προσθέσεις κάποια μοδάτα αλλά βασικά αξεσουάρ στην ντουλάπα σου όπως είναι το σακάκι σε έντονο χρώμα, η κομψή τσάντα αλλά και πολλά t-shirts, μαντήλια ακόμα και φούστες. Με 20 ευρώ και με μερικά trendy αξεσουάρ πολύ εύκολα και ανανεώνεσαι κι άμα μπορείς και θέλεις, μπορείς να πάρεις παραπάνω από ένα, και η ντουλάπα σου να σου προσφέρει περισσότερες επιλογές.


Με 30 ευρώ μπορείς να επιλέξεις και να αποκτήσεις όλα τα μοδάτα αξεσουάρ και ρούχα για φέτος, όπως είναι τα ίσια παπούτσια σε ανδρικό στιλ, το αμάνικο γιλέκο αλλά και το ψηλόμεσο παντελόνι! Με το που βλέπεις την εικόνα και συνδυάζεις στο μυαλό πως η τιμή από το βραχιόλι φίδι για το μπράτσο είναι 30 ευρώ είναι δύσκολο να μπορέσεις να αντισταθείς!


Και φτάνουμε στην τελευταία κατηγορία των 50 ευρώ όπου σε αυτήν την τιμή μπορείς να βρεις εκτός από μοδάτα ρούχα και αξεσουάρ, μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλής ποιότητας πράγματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για πολύ καιρό. Και σκέψου το εξής: δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει πάρει μέσα στα χρόνια ένα κομμάτι κλασικό όπως είναι μία ζακέτα σε οικονομική τιμή και να μην το έχει φορέσει αμέτρητες φορές από το πρωί στη δουλειά μέχρι και σε βόλτα βραδινή.

Read More

And More