H νέα συλλογή της PANDORA «Magnificent Kingdom»!

Η ομορφιά της φύσης, οι θρύλοι, τα ρομαντικά παραμύθια και τα floral δαντελωτά μοτίβα, αποτελούν τη βασική πηγή έμπνευσης της φθινοπωρινής συλλογής της PANDORA!

Τα νέα σύμβολα, δαχτυλίδια, κολιέ & σκουλαρίκια, συνδυάζουν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με τον μοντέρνο σχεδιασμό, αιχμαλωτίζοντας τη μαγεία της εποχής μέσα από θεματικές ενότητες κοσμημάτων που θα ενθουσιάσουν: Magnificent Kingdom, Majestic Feathers, Luminous Leaves και Timeless Elegance.


Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο , χρυσό 14Κ, κυβική ζιρκόνια & κρύσταλλο


Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο , κυβική ζιρκόνια & κρύσταλλο


Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο , κυβική ζιρκόνια & κρύσταλλο


Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο , κυβική ζιρκόνια & σμάλτο

Στη λαμπερή σειρά Magnificent Kingdom, θα ανακαλύψετε πανέμορφα σύμβολα που εμπνέονται από διαχρονικά παραμύθια & αιχμαλωτίζουν τρυφερές στιγμές αγάπης, από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και απαλό ροζ κρύσταλλο με χειροποίητες φασέτες.


Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο & κυβική ζιρκόνια


Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο , κυβική ζιρκόνια & κρύσταλλο

Το μυθικό πουλί Φοίνικας, που ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, αλλά και η αιθέρια ομορφιά των αγγελικών φτερών, που συμβολίζουν την ελπίδα, την έμπνευση και την προστασία, εμπνέουν τα εκθαμβωτικά κοσμήματα της σειράς Majestic Feathers!


Αλυσίδα και σύμβολα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο , κυβική ζιρκόνια & κρύσταλλο


Δαχτυλίδια PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο, κυβική ζιρκόνια και μαργαριτάρι καλλιέργειας

Η ομορφιά της φύσης, των φθινοπωρινών φύλλων αλλά και της παράδοσης, αιχμαλωτίζεται στην κομψή σειρά κοσμημάτων Luminous Leaves, που διακοσμούνται με περίτεχνες λεπτομέρειες, δαντελωτά floral μοτίβα και λαμπερές πέτρες.


Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο , χρυσό 14Κ & κυβική ζιρκόνια


Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο & κυβική ζιρκόνια


Αλυσίδα και σύμβολα PANDORA από μασίφ ασήμι 925ο , κυβική ζιρκόνια & κρύσταλλο

Η διαχρονική κομψότητα του παρελθόντος συναντά το μέλλον, στη σειρά «Timeless Elegance». Το γνήσιο ασήμι και οι εντυπωσιακές πέτρες έχουν τεθεί στο επίκεντρο μιας πολύ θηλυκής συλλογής, που αποτίει φόρο τιμής στο παρελθόν. Χαρακτηριστικά κομμάτια αποτελούν τα δαχτυλίδια και σκουλαρίκια της συλλογής, με πέτρες κυβικής ζιρκόνιας και χειροποίητες λεπτομέρειες, που προσθέτουν σοφιστικέ λάμψη σε κάθε εμφάνιση.

Κρατήστε τις καλύτερες στιγμές του φθινοπώρου, με λαμπερά κοσμήματα PANDORA!

Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο pandorashop.gr. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στις Ελλάδα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το pandora.net/el-gr/stores

Σχετικά με την PANDORA

Η PANDORA ιδρύθηκε το 1982 και εδρεύει στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η εταιρεία σχεδιάζει και δημιουργεί μοντέρνα και μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας, χειροποίητα και αυθεντικά, από μασίφ ασήμι και χρυσό σε συνδυασμό με πολύτιμους λίθους, σε προσιτές τιμές. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε πάνω από 70 χώρες σε έξι ηπείρους με περίπου 10.300 σημεία πώλησης, εκ των οποίων τα 1.000 είναι concept stores. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 7.300 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η PANDORA Jewelry Hellas, ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο ακολουθώντας την παγκόσμια επιτυχία του brand. Τα είδη PANDORA πωλούνται μέσα από ένα ευρύ δίκτυο με concept stores αλλά και συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το pandora.net.

Read More

And More