Ποιο είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των σταρ;

Οι μικρές λεπτομέρειες στο στιλ των σταρ μπορούν να δημιουργήσουν τάσεις και να διαρκέσουν για πολλές σεζόν! Το νέο αγαπημένο τους trend είναι οι μικρές, σχεδόν αόρατες αλυσίδες που τελειώνουν σε μικρούς σταυρούς ή άλλα διακοσμητικά! Αλλά επειδή μια αλυσίδα μπορεί να μην είναι αρκετή, οι celebs αρέσκονται να μπλέκουν συχνά μικρές αλυσίδιτσες της ίδιας χρωματικής παλέτας και να δημιουργούν ενδιαφέρουσες συνθέσεις.
Κάντο κι εσύ…


Η Katy Perry χρειάζεται ένα απλό αξεσουάρ για να συνδυάσει με το φλοράλ φόρεμά της και επιλέγει μια λεπτή αλυσίδα με ένα μικρό αλλά εντυπωσιακό charm στην άκρη της! Tο φόρεμά της είναι γαλάζιο και έτσι το συνδυάζει με κόσμημα σε ασημένια απόχρωση, που ανήκει και αυτό στην ψυχρή παλέτα! Η Πέγκυ Ζήνα συνδυάζει μεγάλα εντυπωσιακά κολιέ από ύφασμα με μικροσκοπικές αλυσίδες με charms (όλα Βένια Μητροπάνου) πάνω στο φόντο ενός λευκό T-shirt παραδίδοντας ένα μάθημα υψηλής αισθητικής.
Η Rihanna φοράει ένα γκρι bustier που τονίζει το στήθος της αλλά χρειάζεται κάτι που θα στολίσει το μπούστο της! Το σκοπό αυτό εξυπηρετεί το χρυσό κολιέ της, το οποίο χρωματικά δημιουργεί ένα δυναμικό συνδυασμό με το κόκκινο και το γκρι. Το έντονο print του φορέματος της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν της αφήνει περιθώρια για μεγάλα αξεσουάρ! Το διακριτικό κολιέ της έχει πάρει ακριβώς τη θέση που του πρέπει.
Η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Βανδή φοράνε ασημένια κολιέ που συνάδουν αρμονικά με τα ασπρόμαυρα τοπ τους. Ο τυρκουάζ σταυρός της Blake Lively μπορεί να παραπέμπει στο καλοκαίρι αλλά ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από την καμηλό κάπα της.
Το ιδιαίτερα περίτεχνο δαντελένιο φόρεμα της Kylie Minogue σε έντονο κίτρινο δεν της αφήνει περιθώρια για εντυπωσιακά κοσμήματα! Μια μικρή ασημένια αλυσίδα με χάντρα στο ίδιο χρώμα είναι το μόνο στοιχείο που θα μπορούσε να στολίζει το λαιμό της. Τα φορέματα με έντονους ώμους θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση από άποψη αξεσουάρ! Έτσι και η Κατερίνα Λέχου έχει αρκεστεί σε ένα μικρό αλλά πολύ εντυπωσιακό κολιέ.
Η Pixie Lott φοράει ένα κομμάτι της δικής της συλλογής Lipsy σε λέοπαρ! Το συγκεκριμένο φόρεμα επειδή είναι στράπλες χρειάζεται αξεσουάρ που θα καλύψουν το μπούστο και έτσι η νεαρά ενζενί έχει χρησιμοποιήσει πληθώρα από αλυσίδες και charms! Φυσικά, θέλεις να την αντιγράψεις να θυμάσαι πως “μέτρον άριστον” . Η αγάπη της Alexa Chung για vintage κομμάτια αποτυπώνεται ακόμα και στις red carpet εμφανίσεις της όπως εδώ που συνδυάζει το φόρεμα της με ένα μικρό vintage σταυρό!

Styling Notes…
1. Οι λεπτές αλυσίδες είναι ντελικάτες και πάντα κομψές.
2. Φορέστε πολλές μαζί για να διακοσμήσετε το λαιμό σας.
3. Ο ροζ χρυσός είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο κόσμημα.
4. Ένα ματάκι, ένα σταυρουδάκι, μια καρδούλα ή οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει.

Θέλεις να ακολουθήσεις και εσύ την αγαπημένη τάση των σταρ; Το TLIFE σε κρατάει πάντα στιλάτη μέσα από διαγωνισμούς με πλούσια δώρα! Κάνε κλικ εδώ για να κερδίσεις ένα σταυρό από ροζ χρυσό 18Κ και μαύρα διαμάντια!


Read More

And More