Φεύγεις τριήμερο; Σε βοηθάμε να φτιάξεις βαλίτσα…

Βρήκες προορισμό, αγόρασες τα εισητήρια και έκλεισες ξενοδοχείο. Το μόνο που μένει είναι να φτιάξεις τη βαλίτσα σου. Εμείς σου φτιάχνουμε τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου. Ξεχωρίζουμε τα κομμάτια που αγαπάμε για το καλοκαίρι και τα βάζουμε όλα σε μια ultra stylish βαλίτσα!

Σου δίνουμε ιδέες για τα κομμάτια που θα προσθέσουν έξτρα πόντους στο στιλ σου και φυσικά σου δίνουμε όλα τα tips που πρέπει να ξέρεις πριν τελειώσεις τη βαλίτσα!

Jean παντελόνι JBrand, 190€
Δεν γίνεται να πας πουθενά χωρίς κάτι jean στη βαλίτσα σου. Είναι το κομμάτι που σου λύνει όλες σου τις ενδυματολογικές γκρίνιες. Μπορεί να είναι ένα σορτσάκι, μια φούστα ή ένα παντελόνι. Μια ωραία επιλογή είναι ένα τζιν παντελόνι που ανοίγει κάτω για ένα 70s look που είναι πολυ τάση φέτος.

Μαγιό Melissa Odabash, Salt Water, 201€
Είναι αυτονόητο, αλλά μερικές φορές στο κυνήγι της τέλειας βαλίτσας -να πάρω κι αυτό, να πάρω κι εκείνο- παραλείπουμε το βασικότερο. Το μαγιό λοιπόν. Θα σου χρειαστούν τουλάχιστον δύο. Η παραλία πρόκειται πια για κανονική εμφάνιση, οπότε δεν γίνεται να είσαι με το ίδιο καθημερινά. Εξάλλου στα μαγαζιά πια βρίσκεις και πολύ προσιτές λύσεις οπότε μπορείς να πάρεις και περισσότερα από δύο.

Φόρεμα See By Chloe, ATTICA, 399€
Αέρινα, δροσερά και σέξι. Τα φορέματα είναι από τα πιο χρήσιμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας και κυρίως του τριημένου. Παίρνεις μόνο ένα κομμάτι, είσαι ολοκληρωμένα ντυμένη και δεν πιάνει και πολύ χώρο στη βαλίτσα. Θα μπορούσες πραγματικά να φύγεις μόνο με μερικά φορέματα και να είσαι μια κούκλα. Το ένα να αποκαλύπτει τα πόδια, το άλλο με ντεκολτέ…

Πετσέτα Zara Home 19.90€
Φυσικά και οι εμφανίσεις στην παραλία πρέπει να πλαισιώνονται και από μια ωραία πετσέτα. Πρέπει να είσαι προσεγμένη μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Εξάλλου μην ξεχνάς πως οι επιλογές μας μας χαρακτηρίζουν. Κάθε γυναίκα λοιπόν που σέβεται το στιλ της οφείλει να έχει και μια πετσέτα θαλάσσης, ανάλογη της αισθητικής της.


Tοπ
Monsoon 62€
Μπορείς να στριμώξεις στη βαλίτσα σου αρκετά. Και με το ίδιο παντελόνι να είσαι καθημερινά (που λέει ο λόγος) ένα διαφορετικό τοπ μπορεί να μεταμορφώσει τα πάντα. Ένα απλό t-shirt, κάτι πιο αέρινο, ακόμα και κάτι πιο βραδινό. Η επιτυχία μας βαλίτσας τριημέρου εξαρτάται από τα κομμάτια πασπαρτού που έχεις ώστε να σου δίνουν την ευκαιρία πολλών συνδυασμών.


Σορτσάκι BSB 38€
Το χρειάζεσαι για πολλούς λόγους. Για την παραλία, για το beach bar, για την ταβέρνα, για τη βόλτα στα σοκάκια ακόμα και σε μια διαφορετική έκδοσή του για τις βραδινές εμφανίσεις σου. Τα σορτσάκια είναι καλοκαιρινό must. Και αποκαλύπτουν υπέροχα τα μαυρισμένα σου πόδια, αλλά και την αλλαγμένη σου διάθεση.


Πλατφόρμες
FERRAGAMO’S CREATIONS www.thecorner.com 1.580€
Αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που δεν είσαι και τόσο φίλη με τα φλατ παπούτσια η πλατφόρμες είναι η ιδανικότερη λύση. Τα δωδεκάποντα στιλέτο βασανίζονται στα σοκάκια, το ίδιο κι εσύ. Οι πλατφόρμες είναι πιο εύκολες και πιο σταθερές. Είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Στην αγορά θα βρεις αμέτρητες επιλογές.


Καπέλο
με σατέν κορδέλα Zara, 9.95€
Πέρα από το ότι είναι η απαραίτητη προστασία σου από τον επικίνδυνο ήλιο, είναι και ένα στιλιστικό σου όπλο. Είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει ενδιαφέρον σε μια απλή εμφάνιση. Λίγες το τολμούν στις βραδινές εμφανίσεις τους, τώρα που είναι καλοκαίρι όμως και έχεις και το άλλοθι γιατί να μην απολαύσεις αυτό το όμορφο παιχνίδι;


Φλατ
σανδάλι Sam Edelman, ΝΑΚ 199€
Απαραίτητο για την παραλία. Για μερικές από εμάς απαραίτητο γενικότερα. Το πλέον άνετο καλοκαιρινό παπούτσι θα το βρεις στην αγορά σε όλα τα στιλ. Από έθνικ μέχρι ροκ, από μίνιμαλ μέχρι γεμάτο κρύσταλλλα και χάντρες. Η επιλογή είναι δική σου. Εξαρτάται από τα υπόλοιπα ρούχα σου.


Φαρδιά ζώνη
για τη μέση Αsos.com 15.38€
Οι ζώνες όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν. Έδωσαν δυναμικά το παρών στα χειμερινά catwalks και συνεχίζουν και στα καλοκαιρινά. Η μόδα έχει αποφασίσει να δώσει έμφαση σε ένα από τα πιο θηλυκά σημεία μιας γυναίκας, τη μέση, και δεν γίνεται να το αγνοήσεις. Βάλε μια ζώνη στη βαλιτσούλα σου λοιπόν…


Γυαλιά Ηλίου
Super Future Unisex, Buldoza.gr 106,50 €
Καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να πας πουθενά χωρίς τα γυαλιά σου. Αυτό δεν χρειάζεται να σου το πούμε εμείς. Αυτό που θα θέλαμε όμως να σου θυμίσουμε είναι πως τα γυαλιά πλέον εκτός από αξεσουάρ προστασίας είναι και αξεσουάρ παιχνιδιού. Πειραματίσου με διάφορα χρώματα και σχήματα και να θέλεις πρόσθεσε και λίγο χιούμορ. Τα γυαλιά και φέτος είναι μέρος του συνόλου…

Extra Tips:
– Αν το μπάτζετ σου δεν σου επιτρέπει να πάρεις μαζί σου πολλά μαγιό, μπορείς να πάρεις διαφορετικά κομμάτια πάνω – κάτω και να τα φοράς σε διαφορετικούς συνδυασμούς!

-Ταξιδεύεις με αεροπλάνο; Θυμήσου ότι στη χειραποσκευή σου μπορείς να έχεις υγρά σκευάσματα με χωρητικότητα το 100 ml. το καθένα! Τα δοχεία θα τα τοποθετήσεις σε πλαστική, διάφανη σακούλα, μέγιστης χωρητικότητας 1 λίτρου ανά επιβάτη (θα σου δώσουν μια σακούλα στον έλεγχο χειραποσκευών). Πρέπει να ξέρεις ότι τα πρϊόντα που απαγορεύονται είναι νερό, ποτά, σιρόπια, αλοιφές, λοσιόν, λάδια, αρώματα σπρέι, τζελ όλων των κατηγοριών, υγρά συσκευασμένα υπό πίεση όπως αφρός ξυρίσματος -αποσμητικά, κρέμες και οδοντόκρεμα. Έτσι λοιπόν όλα αυτά θα πρέπει να πάνε μέσα στη βαλίτσα και όχι στη χειραποσκευή!

-Ταξιδεύεις με παρέα; Μοίρασε τα βάρη! Εάν ταξιδεύεις με τη φίλη σου μοιράστε τις ευθύνες όπως είναι το πιστολάκι για τα μαλλιά ή τη μηχανή αποτρίχωσης.

-Είναι καλό να έχεις πάντα μια λίστα με τα πράγματα που πάντα ξεχνάς. Γράψε σε ένα χαρτί και βάλ’ το στο νεσεσέρ σου! Σημείωσε ό, τι υπάρχει πιθανότητα να αφήσεις πίσω όπως υγρό για φακούς, γυαλιά ηλίου, ταυτότητα, κάλτσες…

-Υπολόγισε ρεαλιστικά τα κομμάτια που θα χρειαστείς! Είναι μόνο 3 μέρες! Μην κουβαλάς παπούτσια, τζιν, τζάκετ που δεν θα φορέσεις ποτέ!

-Προκειμένου να μην ζαρωθούν τα λεπτά υφάσματα μπορείς να τα “ντύσεις” με χαρτί εφημερίδας!

Α! Ορίστε το ξέχασα…. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και μια ζακετούλα ή το αγαπημένο σου φθαρμένο τζιν τζάκετ που ταιριάζει με όλα. Κάτι μακρυμάνικο, anyway. Χρειάζεται το βραδάκι. Ναι;


Jean Τζάκετ, Miss Sixty

Read More

And More