Η Εlle Mcpherson στην τηλεόραση

Εlle Mcpherson! Το γνωστό σε όλους super model με το παρατσούκλι “the body” με αναλογίες που υπνώτιζουν.

Έχει κάνει μια από τις σημαντικότερες πορείες στο χώρο του modelling την δεκατετία ’80-’90, την εποχή που ο χώρος αυτός ήταν χρυσός και οι γυναίκες που φερόντουσαν ως super models ήταν θηλυκά με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Η αύρα τους ήταν αριστοκρατική, με έντονη ακτονοβολία και προσωπικότητα.

Η Elle, λοιπόν, που είναι μια από αυτές (Νaomi Campell, Cindy Crowford κλπ.) όταν ολοκλήρωσε τη θητεία του μοντέλου κι αφού παντρεύτηκε κι απέκτησε δύο παιδιά δημιούργησε τη δική της σειρά εσωρούχων η οποία είναι μέχρι και σήμερα από τις πολύ καλές.

Φέτος αποφάσισε να ασχολήθει με την τηλεόραση και να παρουσιάσει ένα δικό της reality show όπου οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάζουν τις δικές τους συλλογές μόδας στη τηλεόραση του NBC. Το όνομα του show θα είναι Fashion Star και θα ψάχνουν για νέα ταλέντα σχεδιαστές μόδας. Στην επιτροπή θα συμμετέχουν η Jessica Simpson, η Nicole Richie αλλά και ο John Varvatos.

Δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν πως το concept μοιάζει κατά πολύ με το Project Runway που είχε παρουσιάστρια την Heidi Klum αλλά η Εlle διευκρινίζει πως τα δύο show δεν θα έχουν απολύτως καμία ομοιότητα.

Read More

And More