REPLAY: Γνώρισε τη συλλογή S/S 2014: Φωτογραφίες και video από την εντυπωσιακή καμπάνια!

Τα χρώματα και ο κόσμος του σερφ, σε συνδυασμό με ένα αστικό και σύγχρονο πνεύμα, διατρέχουν ολόκληρη την συλλογή Replay για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2014. Το URBAN SURF είναι ένα ταξίδι που αρχίζει από τις πολύχρωμες παραλίες της Χαβάης, με κατεύθυνση τις ακτές του Λος Άντζελες, υιοθετώντας στην διαδρομή, διαφορετικές επιρροές από το underground σύμπαν των μοτοσικλετιστών μέχρι τις pop αποχρώσεις του Μαϊάμι.

Είναι μέσα από αυτό το ταξίδι που τα τοπία της Χαβάη δανείζουν το μπλε της θάλασσας, τις ουδέτερες αποχρώσεις της άμμου, τις σκιές και τις στάμπες για να δημιουργηθούν τα Replay Blue Jeans, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις καθαρές και απλές, αθλητικές γραμμές, σε συνδυασμό με την «τσαλακωμένη» και ζεστή υφή. Παράλληλα, η Πόλη των Αγγέλων, εμπνέει την θεματική συλλογή Midnight Riders/Rugged, που βρίσκεται στο σταυροδρόμι ανάμεσα στην underground κουλτούρα και την ατμόσφαιρα της Venice Beach, με κυρίαρχα στοιχεία το δέρμα και το μέταλλο, δανεισμένα από τον κόσμο των μοτοσικλετιστών, σε συνδυασμό με τις tie βαφές και το military στοιχείο, για τους λάτρεις ενός σύγχρονου hippie eco στυλ. Τέλος, στο Μαϊάμι, το ταξίδι ενσωματώνει τα πιο pop και ζωηρά χρώματά του, αιχμαλωτίζοντας τη γοητεία των στολών κατάδυσης και το neoprene, τους φοίνικες, τον γαλάζιο ουρανό και τα σμήνη των φλαμίνγκο. Αυτή
είναι η αίσθηση της σειράς Pop Surf για το καλοκαίρι 2014.

Κι έτσι, ξεκινάμε από την Χαβάη με την απλότητα και τον στροβιλισμό των κυμάτων: αυτό το παράλληλο σύμπαν του νερού και της αληθινής ελευθερίας, εκεί όπου δεν υπάρχουν κανόνες, περιορισμοί, χρονικά όρια. Αυτό εκπροσωπούν τα Replay Blue Jeans, μια σειρά που περιλαμβάνει όλες τις αποχρώσεις και θυμίζει τη θάλασσα και την άμμο, με τις απαλές και άνετες γραμμές τους, την ζαρωμένη και ζεστή υφή τους. Οι γυναίκες, πιο απρόβλεπτες, είναι ντυμένες με περισσότερη θηλυκότητα και ασυμμετρία. Οι γραμμές είναι πιο χαλαρές, τα υφάσματα φυσικά και δροσερά, με ημιτελή τελειώματα και ντεγκραντέ στάμπες.

Στην ανδρική συλλογή, οι εικόνες και τα χρώματα της θάλασσας αποτυπώνονται στα πουκάμισα, από τους ανοιχτότερους, ξεθωριασμένους τόνους ως το βαθύτερο μπλε, με tone-on-tone, πεπαλαιωμένα ή φθαρμένα τυπώματα και στάμπες που θυμίζουν την αλμύρα της θάλασσας. Τα t-shirts και τα πλεκτά έχουν λιτό και απλό σχήμα, με ημιτελή τελειώματα και ουδέτερα χρώματα από φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι και το λινό, που απαλά χαϊδεύουν το δέρμα. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τις ιδιαίτερες αποχρώσεις, τις φίνες γραμμές, τα παντελόνια που γυρίζουν μέχρι τους αστραγάλους, για μια χαλαρή και φυσική διάθεση, τις πολύ προσεγμένες λεπτομέρειες και τα εξαιρετικά υλικά.

Δεύτερος σταθμός του ταξιδιού η εκλεκτή Venice Beach, από την οποία εμπνεύστηκε η θεματική σειρά Midnight Riders/Rugged, που αποτελεί το βασικό θέμα όλης της συλλογής. Εδώ, το δέρμα και τα καρφιά αναμειγνύονται με κεντήματα, tie βαφές, military και cargo στοιχεία, για ένα απόλυτα σύγχρονο surfin’ style. Στην γυναικεία εκδοχή κυριαρχεί η hippie νοσταλγία, τα maxi, πολύ ανάλαφρα, tie-dye φορέματα, τα στρατιωτικά σακάκια, τα t-shirts με κρόσσια και τα μικροσκοπικά τυπώματα, σε συνδυασμό με πιο δυναμικά στοιχεία, όπως το cold-dyed δέρμα, τα καρφιά και τις πέτρες, σε λαμπερά υφάσματα, ιδανικά για βραδινές εμφανίσεις.

Εναλλακτικά, η ανδρική εκδοχή αναδεικνύει την πιο ενεργητική, biker πλευρά του χαρακτήρα του, σε συνδυασμό με military στοιχεία. Έτσι, το δερμάτινο μπουφάν συνδυάζεται με cargo παντελόνι και το bomber μπουφάν με biker μανίκια. Το δέρμα είναι cold-dyed. Τα t-shirts και τα πουκάμισα έχουν τυπώματα που παραπέμπουν στα σημάδια της αλμύρας. Τα πάντα είναι τέλεια επεξεργασμένα: τα υφάσματα είναι τσαλακωμένα, με τυπώματα που αποπνέουν μια αστική και casual διάθεση, με underground επιρροές.

Στο τέλος του ταξιδιού, επισκεπτόμαστε τις ηλιόλουστες παραλίες της Φλόριντα και του Μαϊάμι. Εδώ ο κόσμος των καταδυτών, τα μικροσκοπικά prints με την batik αίσθηση, οι έντονες αποχρώσεις και τα δικτυωτά πλεκτά μπλέκονται για να δημιουργήσουν ένα Pop Surf καλοκαίρι. Οι γυναίκες φορούν τυπώματα με φοίνικες, φλαμίνγκο και ιβίσκους ή μεγάλες φωτογραφίες, πάνω σε απαλά ή πολύ ανοιχτόχρωμα sponged παντελόνια. Τα t-shirts είναι πολύ φαρδιά, οι γραμμές ασύμμετρες, τα χρώματα ζωηρά και ο συνδυασμός υλικών μοναδικός. Στον άνδρα, κυρίαρχα στοιχεία είναι τα indigo παντελόνια, τα φαρδιά πουκάμισα και τα t-shirts με τυπωμένα batik ή εξ’ ολοκλήρου διακοσμημένα με τυπωμένα μοτίβα. Βασικό κομμάτι της σειράς είναι το βαμβακερό παντελόνι, με κορδόνι στη μέση.

Το ταξίδι ολοκληρώνεται γυρίζοντας και πάλι πίσω στα χρώματα του ωκεανού, στα κύματα και συγκεκριμένα, στο denim, την καρδιά της συλλογής Replay για το καλοκαίρι 2014. Σε απόλυτη αρμονία με το θέμα του surf, το Laserblas denim κυριαρχεί για μια ακόμη φορά: τόσο φιλικό προς το περιβάλλον, με τόσο χαμηλό αντίκτυπο γι αυτό, οδηγεί τις εξελίξεις σε μια όλο και πιο οικολογική κουλτούρα νέων ανθρώπων. Για τον άνδρα, η συλλογή επικεντρώνεται στο skinny jean, με άνετη γραμμή, διαθέσιμο στην απλή έκδοσή του, σε στυλ biker και σε ένα στυλ cargo, με πλαϊνές τσέπες. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εξέλιξη της regular slim γραμμής, με πιο εργονομική μέση και ψηλότερο πίσω μέρος, για πιο άνετο στυλ, που διευκολύνει περισσότερο την κίνηση. Για πρώτη φορά παρουσιάζεται μια νέα γραμμή με την ονομασία carrot fit, που τυλίγει τους γοφούς και γίνεται πιο εφαρμοστή στο κάτω μέρος. Τέλος, η σειρά περιλαμβάνει και ακόμα μια νέα γραμμή, πιο χαλαρή, πιο άνετη και κοντύτερη στο ύψος του αστράγαλου. Για εκείνη, οι γραμμές αποτελούν την τελευταία λέξης της μόδας και συνοψίζονται στην skinny, την boyfit και την biker

Τα χρώματα αποτελούν το δυνατό στοιχεία της συλλογής. Ωστόσο, κυρίαρχος της σεζόν ανακηρύσσεται ο μεσαίος τόνος του μπλε, από το ξεθωριασμένο ως τον πιο έντονο και σκούρο, έτσι που να καλύπτει όλο το φάσμα των αποχρώσεων της θάλασσας. Ιδιαίτερη αναφορά έχει γίνει στο ξεβαμμένο γκρι και το μαύρο αλλά και το τέλειο effect – κιμωλία. Κύρια μέθοδος χρωματικής επεξεργασίας είναι η Destroyed”, που εφαρμόζεται σε μια ποικιλία αποχρώσεων και χρωμάτων, με διάφορες διαβαθμίσεις, από την πιο ανάλαφρη έως την πιο επιθετική. Τόσο για εκείνον όσο και για εκείνη, κυριαρχούν οι μεσαίες αποχρώσεις και τα destroyed χρώματα, οι διαβαθμισμένες αποχρώσεις και τα εκ νέου βαμμένα μαύρα και ξεθωριασμένα μπλε. Άλλα χρωματικά εφέ κυμαίνονται από την εκτύπωση με laser, πλαστικοποιημένο χρώμα, ασήμι και διαμάντια πάνω σε ξεθωριασμένο μαύρο, tie βαφές, leather painting.

Δες τα 3 videos από την εντυπωσιακή καμπάνια!


Read More

And More