Πως να φορέσεις την navy τάση αυτό το καλοκαίρι: Οι προτάσεις της Ugg Australia!

Η UGG Australia γιορτάζει το τέλος του χειμώνα και την έναρξη του καλοκαιριού μέσα από ένα καλειδοσκόπιο ζωντανών και έντονων χρωμάτων, παρουσιάζοντας μοναδικές και φρέσκες επιλογές για κάθε γυναίκα.

Πάρε λοιπόν μια γεύση από τη σειρά Nautical που περιλαμβάνει κομψά σχέδια στις κλασικές navy αποχρώσεις, μονόχρωμα ή με ριγέ μοτίβα που έχουν γίνει πια all time classic και θυμίζουν όσο τίποτα, την αγαπημένη μας εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι…

Eπίλεξε το κομμάτι που σου ταιριάζει και κάνε παιχνιδιάρικους ριγέ συνδυασμούς αν είσαι τολμηρή, δώσε ενδιαφέρον σε ένα μονοχρωματικό look με ένα ριγέ αξεσουάρ ή αν είσαι οπαδός του πιο κλασικού στιλ, συνδύασε τις navy αποχρώσεις για ένα κομψό, καλοκαιρινό outfit!


Εκφράζοντας τη navy αισθητική, η Lucianna Stripe είναι η πλατφόρμα που συνδυάζει την απόλυτη άνεση με το στιλ των διακοπών σε ένα σκάφος ή ένα resort. Φόρεσε τις με ένα ελαφρύ φόρεμα, μια ολόσωμη φόρμα ή ένα ψηλόμεσο σορτς και ένα χαλαρό τοπ.

Η ίδια αισθητική εκφράζεται και μέσα από την τσάντα Nico Striped, η οποία μπορεί να κρατηθεί είτε χιαστί είτε ως clutch, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων των εμφανίσεών σου και ολοκληρώνοντας με στιλ κάθε σου σύνολο.

Η σειρά Chivon αποτελείται από μοκασίνια σε διάφορα χρώματα με σόλα από εσπαντρίγια, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά και άνετα. Φόρεσε τα δικά σου με ένα cropped, ίσιο παντελόνι και ριγέ τοπ ή πουκάμισο για μια υπέρκομψη, πρωινή εμφάνιση.

Read More

And More