Mad Awards:Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Mία εντυπωσιακή βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πρακολούθησαν από κοντά την 11η απονομή των μουσικών βραβείων MAD!

Και φέτος έδωσαν το παρών πολλές και διάσημες κυρίες οι οποίες έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό επιλέγοντας εντυπωσιακά outfits. Εμείς είμαστε λοιπόν και πάλι εδώ για να σου πούμε ποιούς σχεδιαστές επέλεξαν και όλες τις λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις τους.

/
H Demy επέλεξε για τη βραδιά ένα maxi φόρεμα Toi& Moi από τη συλλογή για τον επόμενο χειμώνα.

/
Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε με total look Dolce & Gabbana.

/
Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα custom made tuxedo dress Stelios Koudounaris συνδύασε με χρυσές γοβες Christian Louboutin και ολοκλήρωσε το look της με vintage Chanel τσάντα και δαχτυλιδια Takis Marakakis Jewellery.

/
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φόρεσε ένα πλεκτό maxi φόρεμα Mi-Ro το συνδύασε με σκουλαρίκια Queen Calliope, βραχιόλι Takis Marakakis Jewellery, και ολοκλήρωσε το look της με clutch bag Alexander McQueen και πέδιλα Sante.

/
H Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με ένα λευκό, δαντελένιο Celia Kritharioti Haute Couture φόρεμα.

/
Η Θωμαή Απέργη φόρεσε ένα maxi φόρεμα στο χρώμα της μέντας Vasia Tzotzopoulou και το συνδύασε με χρυσά Saint Laurent πέδιλα, χρυσό clutch και κοσμήματα του οίκου Serkos.

/
Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε ένα λευκό maxi φόρεμα με βαθύ neckline και λευκό headband.

/
H Shaya φόρεσε μια ψηλόμεση pencil φούστα με χρυσές λεπτομέρειες και τη συνδύασε με αντίστοιχο μπούστο, ψηλοτάκουνα πέδιλα και clutch με μεταλλικές λεπτομέρειες.


H Δέσποινα Βανδή φόρεσε ένα tailor made strapless τοπ που το ταίριαξε με μια μίνι φούστα με παγιέτες και ένα δερμάτινο γιλέκο, όλα από το σχεδιαστικό δίδυμο MIRO.

Read More

And More