Η Anna Wintour βοήθησε τον γιο της να παντρευτεί με στιλ!

Ενώ η Olivia Palermo παντρευόταν το μοντέλο-σύντροφο της αυτό το Σαββατοκύριακο, η editor-in-chief της Αμερικάνικής Vogue Anna Wintour ήταν απασχολημένη με το να εξασφάλισει η μεγάλη μέρα του πρωτότοκου γιου της να μη στερεί καθόλου σε στιλ..

Ο γιος της Charles Wintour Shaffer, 28, συνάντησε την αγαπημένη του, Elizabeth Cordry, ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία. Εκείνος είναι στο τρίτο έτος φοιτητής της ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Columbia College of Physicians ενώ εκείνη είναι η υποδιευθύντρια ανάπτυξης προϊόντος στο Jet.com – δηλαδή καμία σχέση με τη μόδα.

/

Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα για την οικογένεια Wintour αφού η Anna ηγείται της Αμερικανικής Vogue εδώ και 18 χρόνια και έχει στη διάθεση της όποιον σχεδιαστή θελήσει, οποιαδήποτε στιγμή.

Έτσι, ο βετεράνος designer Oscar de la Renta κλήθηκε να δημιουργήσει το off the shoulders νυφικό φόρεμα της Cordry και παρέμεινε καθ’όλη τη διάρκεια της τελετής για να εξασφαλίσει την τέλεια εικόνα του ρούχου. Ο γαμπρός εν τω μεταξύ, ο πατέρας του οποίου έχει πάρει διαζύγιο από την κα Wintour, φόρεσε Burberry.

/

Αξίζει όμως ακόμα να σημειώσουμε πως η Cordy η οποία είναι τώρα γνωστή ως Elizabeth Shaffer, είχε αρκετές παράνυμφες των οποίων τα φορέματα ήταν του οίκου Prada και έξι κορίτσια που κρατούσαν τα λουλούδια με Alexander McQueen φορέματα και γιρλάντες λουλουδιών στα μαλλιά τους.

Read More

And More