Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.10.2012 | 23:31
Χριστίνα Κατσαούνη (tweet me @KatsChristina)

CREATE YOUR OWN CONVERSE: Mάθε όλες τις λεπτομέρειες!

CREATE YOUR OWN CONVERSE: Mάθε όλες τις λεπτομέρειες!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά την εξαιρετική επιτυχία της ενέργειας ‘Create Your Own Converse τα δύο τελευταία χρόνια και την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, το δημιουργικό αυτό concept εξελίσσεται σε μόνιμη παροχή. Σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης της Converse, θα υπάρχει ένα ειδικό stand με ένα i-pad,  όπου οι φίλοι του brand που θέλουν να αποκτήσουν “μοναδικά All Stars”, θα μπορού να επιλέξουν το σχέδιο πους τους ταιριάζει και να παραγγείλουν τα καινούργια τους “προσωπικά σταράκια” με μια επιπλέον χρέωση, που φυσικά θα είναι αντίστοιχη με την πολυπλοκότητα του σχεδίου.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς προτιμήσεις είναι τα ethnic και urban σχέδια για τις γυναίκες , ενώ για τους άνδρες τα πιο rock και hard core patterns, χωρίς να παραβλέψουμε τις επιλογές των gadgets ή του αφηρημένου εξπρεσιονισμού!

Τα 6 καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι: Collective Γλυφάδας - Ν. Ερυθραίας & Πάτρας, ΚΙΧ Γλυφάδας & Κηφισιάς και φυσικά το αποκλειστικό κατάστημα Converse Concept Store στο Ψυχικό, όπου θα είναι και η έδρα του προγράμματος. Εκεί θα δημιουργηθεί και το εργαστήριο των καλλιτεχνών της Converse, ένας χώρος έμπνευσης και δημιουργίας.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10