Πάμε για ψώνια; Πρέπει να ψωνίσω ένα ολόσωμο σορτσάκι…

Μπορεί σιγά σιγά όλα τα περιοδικά μόδας να ασχολούνται με το τί θα φορεθεί το φθινόπωρο (κάτι που θα ασχοληθεί εκτενώς και το tlife.gr) αλλά η ανάγκη για καλοκαιρινά ρούχα και trends παραμένει μεγάλη.

Η ζέστη είναι ανυπόφορη και σίγουρα θέλεις πέρα από το να είσαι περιποιημένη, να είσαι και άνετη. Γιατί, δεν είσαι η μόνη που παιδεύεσαι με το τί να βάλεις -είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα αυτές τις τόσο ζεστές μέρες.

Δεν μιλάμε για κάτι άλλο λοιπόν πέρα από το πλέον γνωστό σου playsuit! Αυτό το μαγικό ολόσωμο σορτσάκι που κυκλοφορεί παντού στην αγορά, σε όλα τα στιλ και χρώματα και μπορεί να σου καλύψει όλες τις ανάγκες της μέρας σου.

ΣΗΜΕΙΩΣΕ πως ένα καλό ποιοτικώς playsuit μπορεί να φορεθεί και σε μια πιό επίσημη περίσταση.

Το tlife.gr, όπως κάνει πάντα, σου προτείνει ένα από τα βασικότερα trends της φετινής σεζόν που θα σoυ λύσει τα χέρια δίνοντάς σου κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές της αγοράς.
(Οι τιμές που αναγράφονται είναι χωρίς την έκπωση…)


Supertrash Eρμού, 112.00 ευρώ



Topshop, 70.00 ευρώ

Supertrash Ερμού, 112.00 ευρώ

Τα playsuits είναι απόλυτα θηλυκά, νεανικά και μία πολύ chic επιλογή αρκεί να δώσεις την πρέπουσα έμφαση στην ποιότητα του υφάσματος. Ιδιαίτερα εάν το επιλέξεις για μια πιο επίσημη εμφάνιση ή βραδινή έξοδο στην πόλη φρόντισε η ποιότητα, ο τρόπος που είναι ραμμένο και το ύφος του να μην παραπέμπουν σε στιλ παραλίας.

ΘΥΜΗΣΟΥ πως επειδή τις περισσότερες φορές τα playsuits είναι αρκετά κοντά, εάν έχεις σκοπό να το φορέσεις κάπου επίσημα απέφυγε τα πολύ κοντά κοψίματα. Αναζήτησε playsuits που έρχονται σε ένα ύψος κομψό.

ΤΙP: Όταν είσαι στο δοκιμαστήριο μην ξεχάσεις να γυρίσεις και να κοιτάξεις στον καθρέφτη την πίσω πλευρά του playsuit. Έτσι θα καταλάβεις πόσο κοντό είναι πραγματικά.


Diane Von Furstenberg, 254.00 ευρώ

Missoni, 581.00 ευρώ


Dolce&Gabbana, 298.00 ευρώ

Δεν έχει τόση σημασία το ύφος που θα διαλέξεις αφού αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Έχει να κάνει όμως με το μέρος που θα βρίσκεσαι και το σωματότυπό σου.

Δυστυχώς τα playsuits δεν είναι ευκολοφόρετα για όλες τις γυναίκες.

Οι γυναίκες με τοπικό πάχος στα πόδια είναι καλό να αποφύγουν τη χρήση του playsuit ως επιλογή βραδινής ή επίσημης ένδυσης, αφού τονίζει έντονα τα πόδια άρα και το αδύνατο σημείο του σώματός σου.

Σε αντίθεση αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν τοπικό πάχος στη κοιλιά. Καλύπτει δεξιοτεχνικά τις ατέλειες αφού το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα πόδια, τα οποία εάν είναι και μαυρισμένα μπορεί να δημιουργήσουν ένα απόλυτα sexy look.

Ανάλογα με τα χρώματα του playsuit διάλεξε και το ανάλογο χρωματικά παπούτσι. Φυσικά μην ξεχνάς το μέρος που βρίσκεσαι ώστε να κρίνεις εάν πρέπει να φορέσει πέδιλα, πλατφόρμες ή σανδάλια.


Monsoon, 78.00 ευρώ


Achileas, 11.45 ευρώ

ΤΙP: Tα μακό playsuits είναι ανάλαφρα και πολύ δροσερά αλλά θα συνιστούσα να τα φορέσεις είτε σε μια πρωινή σου βόλτα είτε στη θάλασσα.

Μετά τις βουτιές και την ατελείωτη ηλιοθεραπεία το μαυρισμενό σου σώμα θα χρειαστεί να φορέσει κάτι ώστε να συνεχίσει είτε στο beach bar είτε κάπου για φαγητό. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά σίγουρα ένα super κοντό playsuit θα τα τραβήξει τα βλέμματα και θα σου τονώσει το ταλαιπωρημένο απο τις βουτιές στιλ.

Ό,τι χρώμα και ύφος αν διαλέξεις θα πρότεινα το κόψιμο του να είναι ψηλόμεσο με το πάνω μέρος να έχει πιο χυτή διάθεση. Αυτόματα δημιουργεί ένα retro στιλ, ιδιαίτερα θηλυκό.

ΤIP: Αν και λογικά το ξέρεις! Το να τρως μόνο με το μαγιό – σχεδόν γυμνή δηλαδή, σε οποιαδήποτε ταβέρνα- δεν είναι chic. Οπότε η επιλογή ενός κομψού και συνάμα ανάλαφρου playsuit θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Read More

And More