Karl Lagerfeld! Η πιο οικονομική του σειρά δεν υπάρχει στην Ελλάδα, υπάρχει όμως στο TLIFE…

Μπορείς να αποκτήσεις τη συλλογή ‘ΚARL’ με ένα “κλικ” εδώ

Είναι ο κύριος που δημιουργεί τις σύγχρονες Chanel επιθυμίες μας. Είναι ο Kaiser της μόδας -όπως τον αποκαλούν και όλα τα κορίτσια ονειρεύονται να φορέσουν κάτι που φέρει την έμπνευσή του. Ελάχιστες είναι όμως οι τυχερές κυρίες που έχουν την ευχέρεια να αποκτήσουν Chanel. Όμως… ο ευφυής αυτός κύριος φρόντισε να φτάσει στην ντουλάπα σου δημιουργώντας μια οικονομική σειρά. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα, το TLIFE όμως σου δίνει την ευκαιρία μέσα από την αποκλειστική συνεργασία του με το

Ο Κarl Lagerfeld δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στον κόσμο. Ο ίδιος με την ιδιαίτερα υψηλή αισθητική του αλλά και με την έντονη προσωπικότητά του κατάφερε να ξεχωρίσει και να καταξιωθεί μέσα στον χώρο της μόδας σταδιακά και με σταθερά βήματα.

Ο Karl Lagerfeld είναι Γερμανός, γεννήθηκε στο Αμβούργο και έζησε εκεί για αρκετά χρόνια. Άλλωστε αν παρατηρήσεις τα ρούχα που εκπροσωπούν τον ίδιο και φέρνουν το όνομά του θα δεις πάντα να έχουν στοιχεία που προδίδουν τις ρίζες του.


Ο ίδιος έχει δουλέψει σε κάποιους από τους σημαντικότερους οίκους όπως ο Fendi ενώ ανέλαβε τα ηνία του απόλυτου οίκου -συνώνυμο της κομψότητας- Chanel κι από τότε δεν έχει απογοητεύσει ούτε στιγμή τις φανατικές οπαδούς της Chanel κουλτούρας. Ο ίδιος ζει εδώ και πολλά χρόνια στο Παρίσι και σου δίνω πολλές πιθανότητες να τον πετύχεις μέσα στο λευκό hummer του με οδηγό αναλογιών top model να πηγαίνει για brunch στο Cafe de Flore στο St. Germain.

O ίδιος παρ’ όλη την αμεσότητα στον τρόπο που κινείται δεν μιλάει πολύ και αποφεύγει την οπτική επαφή με τον κόσμο μέσα από τα μαύρα γυαλιά που φοράει ακόμη και τη νύχτα. Ο Karl Lagerfeld είτε τον συμπαθείς είτε όχι δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις το σπουδαίο ταλέντο του, τον μοναδικό τρόπο να οραματίζεται και να εξελίσσει τη μόδα σε κάθε σεζόν.

Ο Karl Lagerfeld είναι σπάνιο ταλέντο, το γνωρίζει και αυτή την εποχή δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν και εμπιστεύονται την αισθητική του να αποκτήσουν την προσωπική του -πιο οικονομική συλλογή με την υπογραφή ‘Karl’. H συλλογή αποτελείται από κομψά αρκετά casual ρούχα με το μαύρο και το γκρί να επικρατεί της συλλογής και το βινίλ να δίνει έναν αρκετά provocative χαρακτήρα. Μπορείς πολύ εύκολα να βρεις μπλούζες και αξεσουάρ από 40 ευρώ ενώ ο ίδιος δημιουργεί φορέματα αποκλειστικά για τον online shopping προορισμό εδώ

Read More

And More