THE SEXY TREND! Η μόδα θέλει διαφάνεια… Πώς να τη φορέσεις και τι να προσέξεις!

Η διαφάνεια ήρθε φέτος το χειμώνα ξανά στην επικαιρότητα και ήταν φυσικό να διατηρηθεί μέχρι και το φετινό καλοκαίρι που μας θέλει ούτως ή άλλως αρκετά πιο αποκαλυπτικές. Είναι αυτή η πινελιά που μεταμορφώνει το φόρεμα, τη φούστα ακόμη και την μπλούζα μας σε sexy με αισθησιακό χαρακτήρα κάνοντας τα κορίτσια που την τολμούν να δείχνουν μοιραία.

Το TLIFE επιλέγει από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας τις διαφάνειες που κέντρισαν το ενδιαφέρον και παρατηρώντας τις λεπτομέρειες σου δείχνει πως μπορείς να τη φορέσεις κι εσύ.

Σημείωσε πως η διαφάνεια έχει σκοπό να σαγηνεύσει κι όχι να αποκαλύψει τα πιο απόκρυφα σημεία του κορμιού μας οπότε ένα μεσοφόρι σε nude απόχρωση θα στηρίξει ορθά το σύνολό σου.


Από αριστερά: Damir Doma, Chloe, Lanvin

Την τιμητική της έχει κι αυτή τη σεζόν η διαφάνεια στα πόδια που αποκαλύπτει το κάτω μέρος του σώματός σου διατηρώντας με ένα μαγικό τρόπο ισορροπία στο πόσο sexy φαίνεσαι. Επένδυσε σε μία τέτοια φούστα, συνδύασέ την με τοπ που δεν θα σε εκθέσουν και ψηλά πέδιλα ή γόβες. Είναι μία φούστα που φοριέται τις βραδινές ώρες και δίνουν ένα αρκετά σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

TIP: Αντί για φούστα μπορείς να επιλέξεις μία παντελόνα με διαφάνεια αρκεί να προσέξεις το σορτσάκι στο εσωτερικό να καλύπτει το πίσω μέρος του κορμιού σου.


Από αριστερά: Dolce&Gabbana, John Galliano, Valentino

Ένα φόρεμα για να έχει διαφάνεια δεν χρειάζεται να είναι maxi μπορείς ακόμη και σε ένα cocktail να φορέσεις τη διαφάνεια προσέχοντας πάντα να μην εκτεθείς.
Αν το φόρεμά σου δεν έχει ενσωματωμένο σορτσάκι ανάλογα με το ύφος του μπορείς να επιλέξεις από τζιν μέχρι και υφασμάτινα σορτσάκια ενώ αν είναι total see through μπορείς να φορέσεις ένα μεσοφόρι στην ίδια απόχρωση με το δέρμα σου.
Ενώ μπορείς να δώσεις μικρές πινελιές σάρκας μέσα από ορισμένες διαφάνειες όπως είναι λουλούδια από δαντέλα αλλά και δαντέλα.

TIP: Είναι απαραίτητο αν επιλέξεις ένα μεσοφόρι να είναι ξεκάθαρο πως κάτι φοράς από μέσα και δεν κυκλοφορείς γυμνή.


Από αριστερά: Ann Demeulemeester, Iceberg, Elie Saab

Η διαφάνεια μπορεί να υπάρξει και σε τοπ όπως είναι τα αέρινα πουκάμισα σε φαρδιά γραμμή που μπορείς να τα φορέσεις πάνω από παντελόνια, ακόμη και στην παραλία. Μπλούζες σε στιλ “δίχτυ” που είναι αρκετά επίκαιρες φέτος και μπορείς να τις φορέσεις πάνω από ψηλόμεσα παντελόνια δίνοντας ένα πιο sexy ακόμη και casual χαρακτήρα στο σύνολό σου.
Αν είσαι της άποψης: όσο λιγότερα δείχνεις τόσο το καλύτερο μπορείς να επιλέξεις μία μπλούζα όπου λίγο πιο ψηλά από το στήθος σου θα παίζει με τη δαντέλα.

TIP: Αν θέλεις να φαίνεται το σουτιέν σου από μέσα επέλεξε ένα στράπλες με χρώμα που να παραπέμπει σε μπουστάκι.


Από αριστερά: Stella McCartney, Givenchy, Christian Dior

Σαγηνευτικές διαφάνειες που φέτος σίγουρα θα τις παρατήρησες είναι οι έντονες “μαχαιριές” στα φορέματα που αποκαλύπτουν από το ντεκολτέ μέχρι την περιοχή της κοιλιάς και της πλάτης. Ενώ αναμφισβήτητα το πιο δυνατό κομμάτι που δίνει ακριβώς το στιλ που θέλεις είναι η διαφάνεια στα πόδια -επέλεξε από σταθερή μέχρι αέρινη που θα σου δώσει κίνηση.

TIP: Διατήρησε πάντα ισορροπία επιλέγοντας σωστά εσώρουχα που δεν θα κάνουν το ντύσιμό σου να μοιάσει πρόστυχο ούτε λεπτό.

Read More

And More