“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Καλησπέρα! Επιτέλους αγόρασα το μαύρο κολάν δερματίνη που τόσο καιρό ήθελα. Ταιριάζει με καφέ μποτάκια;

Απάντηση
Φίλη μας, ειδικά το leather κολάν φόρεσε το με μαύρα μποτάκια και όχι καφέ. Του ταιριάζουν περισσότερο και ολοκληρώνουν σωστά ένα rock urban style.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας! Στις 8 Ιανουαρίου βαφτίζω το γιο μου και έχω επιλέξει να ράψω φόρεμα σε vintage στυλ μέχρι το γόνατο και σε μπλε σκούρο με ροζ πουά χρώμα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι χρώμα παπούτσια και τι πανωφόρι να το συνδυάσω. Ευχαριστώ!
Ζωή

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή. Μπορείς να ολοκληρώσεις το retro σύνολό σου με γόβες που δένουν στον αστράγαλο με στρογγυλή μύτη ή με peep toes σε nude ή powder pink απόχρωση. Το πανωφόρι που σου προτείνουμε είναι κάποιο παλτό σε μπλε απόχρωση.


Ερώτηση

Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με μια απόφαση που δεν μπορώ να πάρω. Έχω αγοράσει ένα μακρύ φόρεμα με πράσινη δαντέλα και μέσα έχει ύφασμα μπεζ-χρυσό. Θέλω να το βάλω σε ένα γάμο. Τι σακάκι να πάρω; Κοντό ή μακρύ; Σακάκι κουστουμιού ταιριάζει ή μήπως λέτε να επιλέξω παλτό μακρύ; Τι χρώμα;
Βαλεντίνα

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου ταιριάζει τέλεια με ένα μαύρο σακάκι, όχι πολύ μακρύ, το οποίο θα δώσει πολύ style στο όλο look. Απόφυγε το παλτό και ανέδειξε το ρούχο σου με ένα κοντό πανωφόρι.

Ερώτηση
Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε σώσει πολλές φορές από το στυλιστικό τέλμα! Έτσι περιμένω και τώρα να μου δώσετε τα φώτα σας! Αγόρασα το παρακάτω φόρεμα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν τα παπούτσια που έχω στο μυαλό μου και σας παραθέτω παρακάτω. Επίσης, σε τι ύφος να κάνω τα μαλλιά μου; Είμαι 21 ετών, μικροκαμωμένη και με αδύνατα πόδια. Θα ταιριάζει αυτό το παπούτσι ή κάτι με πιο λεπτεπίλεπτο τακούνι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!


Απάντηση
Φίλη μας, είναι πολύ ωραία επιλογή τα πέδιλα που σκέφτεσαι να βάλεις. Το look που θα δημιουργήσεις είναι πολύ δυναμικό και fresh. Απόφυγε λοιπόν τα μαλλιά σε ρομαντικό ύφος και πιάσε τα σε ένα sexy pony tail ή ίσιωσε τα.

And More