12 ιδέες για να μη χάσεις το στιλ σου στο κρύο!

Είναι γεγονός ότι ο χειμώνας συνδέεται με φουσκωτά μπουφάν, ανεμοδαρμένα μαλλιά, και παγωμένα δάχτυλα. Ας βάλουμε όλα αυτά στην άκρη για μια στιγμή όμως για να εξετάσουμε και τα πλεονεκτήματα. Μπορούμε να φορέσουμε τα πιο απαλά πουλόβερ μας, να τυλίξουμε το σώμα μας με ένα κομψό παλτό, ή να φορέσουμε τις αγαπημένες μας μπότες. Επιπλέον, έχουμε γιορτές όπως τα Χριστούγεννα, και την Πρωτοχρονιά στο πλευρό μας, να μας δίνει λόγους να ντυθούμε και να γίνουμε όμορφες και να απολαύσουμε στιγμές γύρω από τους φίλους και την οικογένειά μας.
Και σε αντίθεση με τις ποικίλες θερμοκρασίες του φθινοπώρου- που η μία ημέρα είναι ζεστή, και η επόμενη είναι κρύα το χειμώνα ξέρουμε ακριβώς τι μας περιμένει την επόμενη ημέρα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιστρατεύσουμε τα πιο κομψά και χαριτωμένα ρούχα και αξεσουάρ μας.

Για αυτό σήμερα συγκεντρώσαμε 12 δημιουργικούς τρόπους για να σε βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη χειμερινή ντουλάπα σου και να γίνεις ακόμα πιο εφευρετική με τα ζεστά αξεσουάρ σου.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να τα δεις!

Ισορρόπησε ένα σύνολο με ένα ογκώδες μπουφάν τόνίζιντας τη μέση σου με μια ζώνη και συνδυάζοντάς το με στενό παντελόνι.

Φόρεσε ένα κολάν με ένα φαρδύ πουλόβερ και ολοκλήρωσε το look με μπότες και παλτό με γούνινη επένδυση.

Φόρεσε ένα τζιν σε ίσια γραμμή γυρισμένο στους αστραγάλους και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα πλούσιο παλτό και μια γούνινη ετόλ.

Φόρεσε ένα flare τζιν με ένα τοπ με ζιβάγκο και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα παλτό σε γραμμή Α.

Φόρεσε ένα flare jeans με πουκάμισο από μέσα, μακρύ παλτό και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα choker στο λαιμό και ένα newsboy cap.

Φόρεσε ένα oversized sweatshirt με οπάκ καλσόν, γούνινο παλτό και trainers.

Φόρεσε ένα μίνι τζιν φόρεμα με οπάκ καλσόν, ψηλές μπότες και jacket με ζώνη στη μέση.

Φόρεσε ένα τζιν σε ίσια γραμμή με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, πουλόβερ και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με μακρύ παλτό, κασκόλ και menswear shoes.

Φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα με ένα duster coat και μπότες.

Φόρεσε μια ψηλόμεση flare παντελόνα, με μια μακριά ζακέτα τονισμένη στη μέση με ζώνη και ολοκλήρωσε το look με ένα ακόμα πιο μακρύ παλτό.

Φόρεσε ένα midi φόρεμα με ένα παλτό στο ίδιο μήκος, ζώνη στη μέση και booties.


Φόρεσε ένα στενό τζιν με sneakers, μακρύ παλτό, και ένα πιο φαρδύ και πιο κοντό jacket από πάνω.


Read More

And More