Τι να φορέσεις ανάλογα με το σωματότυπό σου!

Το καθημερινό μας ντύσιμο μπορεί να γίνει παιχνιδάκι όταν ξέρουμε ποια είναι τα ρούχα που κολακεύουν το σώμα μας. Οι 3 βασικές κατηγορίες σωματότυπου είναι οι εξής: Αχλάδι (στενή πλάτη και μέση με ανοιχτή περιφέρεια), μήλο (πλούσιο στήθος, κοιλιά και πιο λεπτά πόδια) και κλεψύδρα (λεπτή μέση και έντονες καμπύλες).

Αξιολόγησε λοιπόν το δικό σου σώμα, εντόπισε σε ποια κατηγορία βρίσκεσαι και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα θα καθορίσει τα στιλ σε ρούχα που πρέπει να επιλέξεις για να καλύψεις τις ατέλειες αλλά και να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία!

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν έχεις σωματότυπο αχλαδι, προτίμησε γραμμές Α με τονισμένη μέση, σταθερά υφάσματα στο κάτω μέρος σε ήσυχα χρώματα και δυναμικά τοπ. Για να εξισορροπήσεις τη σιλουέτα σου και ολοκλήρωσε τα looks σου με ψηλοτάκουνα παπούτσια με χοντρό τακούνι και μεγάλες τσάντες.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν έχεις σωματότυπο μήλο, δώσε έμφαση στο κάτω μέρος του σώματος και κυρίως στα πόδια που είναι και το δυνατό σου σημείο. Δημιούργησε το effect πιο λεπτής μέση με ζώνες και προτίμησε στενά παντελόνια, μίνι φορέματα και φούστες.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν είσαι από τα τυχερά κορίτσια που έχουν τον σωματότυπο κλεψύδρα, επίλεξε ρούχα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σου και αναδεικνύουν τη μέση σου. Προτίμησε κομμάτια που αναδεικνύουν τις καμπύλες σου, όπως pencil φούστες, cropped τοπς και ψηλόμεσα παντελόνια.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More