AXDW- Ημέρα 4η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Δευτέρα βράδυ και η Ελληνική εβδομάδα μόδας έριξε την αυλαία της. Δε θα μπορούσε όμως να τελειώσει με καλύτερο τρόπο από 5 λαμπερά shows που μας έκαναν να περιμένουμε με αγωνία την επόμενη AXDW!

Το ΤLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει για ακόμα μια φορά τι προτείνουν οι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα του 2016…

NIKOS-TAKIS


Τα shows ξεκίνησε το σχεδιαστικό δίδυμο Nkos-Takis το με μια συλλογή από βραδινές δημιουργίες σε θηλυκές σιλουέτες που αναπτύσσονταν επάνω σε elegant υλικά όπως δαντέλες, διαφάνειες και μετάξι.

NOTIS PANAGIOTOU


Τη σκυτάλη πήρε ο σχεδιαστής Notis Panayiotou, ο οποίος ξεκίνησε από το κόσμημα και μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο του θεάματος ασχολήθηκε με το ένδυμα. Sexy διαφάνειες και πολυτελή υλικά σε ladylike δημιουργίες ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής του σε μια χρωματική παλέτα από ουδέτερα αλλά και ζωηρά χρώματα.


FUNKY BUDHA



Σειρά είχε το brand Funky Budha με μια συλλογή με rock n’roll χαρακτήρα που περιλάμβανε casual κομμάτια, καρό prints και δερμάτινα στοιχεία.

PANOS APERGIS

Ο Panos Apergis παρουσίασε τη νέα F/W 2016 συλλογή με animal και ρετρό print, γεωμετρικά πατρόν και πολυτελή υφάσματα. Τη συλλογή του συμπλήρωσαν τα κατασκευασμένα από έθνικ και φολκλόρ υλικά, αξεσουάρ.


CELEBRITY SKIN



Το avant gart δίδυμο Celebrity Skin παρουσίασε ένα show με λαμπερές παρουσίες. Η νέα συλλογή τους περιλάμβανε περίτεχνες δημιουργίες με βασικά υλικά τις διαφάνειες με πλεκτές προσθήκες και λαμπερές λεπτομέρειες στο χαρακτηριστικό goth glam στιλ τους.

Read More

And More