Είναι γεγονός! Η ολοκληρωμένη συλλογή της Alexa Chung βγήκε στη δημοσιότητα

Όπως σε είχαμε προειδοποιήσει, η Alexa Chung στις 31 Μαΐου θα έβγαζε στη δημοσιότητα τη δική της συλλογή ρούχων που θα έφερε και την προσωπική της υπογραφή. Όλοι αναρωτηθήκαμε γιατί τώρα και όχι πριν από καιρό. Η ίδια είχε απαντήσει: “Αυτή είναι μια στιγμή στη ζωή μου όπου ένιωθα ότι θα μπορούσα να αφιερώσω όλη μου την προσοχή σε μια κατεύθυνση. Είμαι αρκετά νέα και αρκετά ενθουσιασμένη για να ξεκινήσω κάτι καινούργιο, αλλά αρκετά μεγάλη ώστε να έχω μάθει κάποια πράγματα και να μπορώ να στηρίζω όπως πρέπει το νέο μου αυτό βήμα”.

Η ίδια έχει ήδη συνεργαστεί με τον οίκο Mulberry, τα AG jeans και τα καταστήματα Marks & Spencer. Τώρα όμως αποφάσισε κι επίσημα να κάνει αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα, σχεδιάζοντας τη δική της συλλογή που -ναι- περιμέναμε πως και πως.

Στη συλλογή μπορούμε να παρατηρήσουμε έντονα τη δική της αισθητική, καθώς η κολεξιόν απαρτίζεται από ρούχα που θα φορούσε και η ίδια.

Λίγο vintage, λίγο tomboy, girly πινελιές και φυσικά must items αυτής της σεζόν, όπως είναι τα πιτζάμα sets και τα κοστούμια.

Βρες ολόκληρη την κολεξιόν στο site της Alexachung.com αλλά και στο Style.com.

Read More

And More