H Jennifer Lopez σε μια συνεργασία έκπληξη!

O Giuseppe Zanotti συνεργάζεται με την Jennifer Lopez για να δημιουργήσετε μια capsule συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ, με το όνομα Giuseppe forJennifer Lopez.
“Πάντα με ενέπνεε η Jennifer και λάτρευα τον τρόπο που έδειχνε φορώντας τα παπούτσια μου», είπε ο Ιταλός σχεδιαστής πολυτελών υποδημάτων για τη νέα αυτή συνεργασία. «Ήταν μια φυσική εξέλιξη να συνεργαστούμεί.”
Η Lopez, η οποία ίδρυσε τη δική της μάρκα ειδών ένδυσης το 2001, είχε μια παρόμοια τοποθέτηση στο θέμα της συνεργασίας τους.
“Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι όπως και σε κάθε άλλη κοπέλα, μου αρέσει ένα ζευγάρι killer shoes», είπε. “Είτε είμαι στο κόκκινο χαλί ή ντυμένη ανέμελα, τα σωστά παπούτσια ολοκληρώνουν το ντύσιμό μου για να με κάνουν να αισθάνομαι όμορφη, σέξι, και ατρόμητη.”

Ο Zanotti υποσχέθηκε ότι η συλλογή – η οποία θα περιλαμβάνει κρυστάλλινα μποτάκια open-toe, στολισμένα wedged αθλητικά παπούτσια, strappy gladiatorrs και δερμάτινες τσάντες και θα βγει στα καταστήματα τον Ιανουάριο – θα είναι «σαν την Jennifer, αισθησιακή, εκλεπτυσμένη, μοντέρνα αλλά και παιχνιδιάρικη και edgy.

Read More

And More