Η Αmal Clooney και η Kate Middleton φόρεσαν το ίδιο φόρεμα!

Tα μεγάλα μυαλά συναντιούνται, πράγμα που εξηγεί το λόγο που η ΑmalClooney και η Δούκισσα του Cambridge είναι στο ίδιο μήκος κύματος, όταν πρόκειται για τα ρούχα – και τους τέλειους συζύγους.
Θυμάσαι ότι τον Ιούλιο είχαμε επισημάνει το τολμηρό φόρεμα που φορούσε η Kate Middleton στο τελικό τουρνουά τένις του Wimbledon; Ήταν ένα Alexander McQueen από τη συλλογή Obsession.
Με την πρώτη ματιά, έδειχνε παρόμοιο με αυτά που φοράει συνήθως – ένα απλό φόρεμα με ένα θηλυκό shape. Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική εξέταση, συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν καλυμμένο από πεταλούδες, μάτια, χείλη, κραγιόν και νεκροκεφαλές. Λίγο badass για βασιλική επιλογή, αλλά εμείς τη λατρέψαμε.
Και τώρα, η Amal Clooney φόρεσε ένα φόρεμα Alexander McQueen σε μια διαφορετική σιλουέτα, αλλά με το ίδιο μοτίβο, για μια επαγγελματική περίσταση. Όπως και της Kate, το μεταξωτό φόρεμα της Clooney ήταν καλυμμένο με πολύχρωμα κρανία, μάτια και πουλιά σε έναν ιβουάρ φόντο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το πρώτο μοτίβο που θα επιλέγαμε για μια δούκισσα ή μια υψηλού προφίλ δικηγόρο, αλλά και οι δύο το έκαναν τόσο δικό τους, αποδεικνύοντας ότι επαγγελματικό στιλ, δεν πρέπει πάντα να είναι τόσο αυστηρό.

Read More

And More