Η Khloe Kardashian έγινε σχεδιάστρια… και η συλλογή της σίγουρα σε ενδιαφέρει

Η Khloe Kardashian (aka αδερφή της Kim) έχει αδυναμία στα ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα και σκοπός της είναι να αναδεικνύει τις καμπύλες της. Είτε πρόκειται για casual εμφάνιση, είτε για red carpet. Τα bodysuits, λοιπόν, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών της για αυτό κιόλας αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της συλλογής που θα εντάσσεται στο brand Good American.

Η κολεξιόν ονομάζεται “Good Body” και απαρτίζεται από δέκα bodysuits σε minimal και sxey στιλ, με cut outs, διαφάνειες και δαντελένιες λεπτομέρειες. Είναι δημιουργημένα από φίνο ύφασμα που δεν διαγράφει και σμιλεύει τη σιλουέτα, ώστε να μπορείς άνετα να τα φοράς μέσα από φούστες, παντελόνια και σορτς. Οι τιμές κυμαίνονται από 129 δολάρια μέχρι 189 δολάρια.

Η ίδια δήλωσε για την προσωπική της συλλογή: “Έχω κρατήσει αυτό το μυστικό για σχεδόν ένα χρόνο. Ξέρετε ότι έχω εμμονή με τα κορμάκια, οπότε ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά που να ταιριάζει σε κάθε γυναικείο σώμα! Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που ζω αυτό το όνειρο. Αγαπήστε τις καμπύλες σας! Αγαπάτε το σώμα σας! Αγαπάτε τον εαυτό σας! Και το πιο σημαντικό, ας συνεχίσουμε να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη”.

Read More

And More